Jump to content
FAS Goran

Marko Roki

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About Marko Roki

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Obrenovac

Recent Profile Visitors

533 profile views
  1. I zbog optike a i za nedaj boze moze i on dosta da pomogne.. napred necu raditi jer je punto na stranim tablama , nije dozvoljeno , tj. moze ali je mnogo komplikovano oko papirologije .
  2. Hahahhah , bas tako .imam oko 2000 slika
  3. posle 2 godine mukotrpnog rada , zavrsen je moj projekat nekih 90% , ima jos nekih izmena koje su u toku. Ako nekog interesuje vise slika mogu poslati. Pozdrav
  4. Hahah vazi , mozda na leto i promenim videcu :-)
  5. Hvala Gagy :-) , vidis sve je stvar ukusa nekom se svidja nekom ne... Evo jos jednog interesenta :-) Ajmo ko da vise njegove su :-P hahahah
  6. ne znam druze ni kako izgledaju te felne selespeed , a i fakticki mi netreba drugi set. ne znam mora da razmislim :-)
  7. Hahaha , ti si bas ozbiljan :-) Na tim drugim felnama su mi zimske gume , ali da Alfa svakako zimi u garazi stoji ,prakticno mi i netrebaju. Imas i ti Alfu ili?
  8. Da to ste u pravu... Ja sam na svakom autu do sada izgubio. Sve sto se ulozi nemoze nikad da se izvuce. A sto se vrednosti tice u ovakvom stanju , sa uradjenim novim velikim servisom nemas ovde da je nadjes. Ima ih jako malo. A i ako je nadjes nema je ispod 12-13.000 Dobro ima dosta njih koji nevole ovako jaka auta.. Ja na primer obozavam i onda mi nebude para zao.
  9. Hahaha , imam jos jedan set istih felni pa cu ih ofarbati u neku drugu boju :-) A na celjustima pise Alfa Romeo to je fabricki vec.
  10. Hvala hvala :-) pa ne znam bile su crne felne pa sam ih ovako ofarbao nekako mi lepse ovako. :-) Motor je vrh , kupis ovakav jedan Bog da te vidi haha :-) Hvala :-) , znaci i ti nisi za boju felni hahaha
  11. Hahah, ma ide kao nevreme. Aa dobro si zapazio BMW HP4 :-) Nije nije , cena je uvek ista. A tablice posebno . Pre 15 godina sam ih uzeo 350€ su bile koliko se secam

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...