Jump to content
FAS Goran

Roda Rodic

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Roda Rodic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Ivanjica

Recent Profile Visitors

708 profile views
  1. Pozdrav ljubiteljima italijana,ja sam Darko Bojovic, posedujem Lancia Lybru 1.9 jtd... naravno odusevljen sam autom, inace zaljubio sam se u njega jos pre 5 godina kada sam je prvi put probao... :D
  2. Pozdrav drustvo, imam problem na Lybri 1.9 jtd, ne pale se ventilatori, navodim da trenutno nemam hladnjak klime i da je klima ispraznjena , kao i da je strucnjak od maistora pokidao zice od senzora pritiska klime, kada skinem dzek sa termodavaca ventilatori se pale, dok temperatura u leru raste do 98 i ne pali , temperaturu pratim na displeju, tj na skrivenom meniju. Sta bi moglo biti u pitanju, termodavac ili onaj crni relej na hladnjaku izmedju ventilatora?
  3. Cao drugari, kupio sam sebi Lybru koja me je zainteresovala kada sam je probao. Ali kao svaki polovan auto imam nekog gremlina ispod haube. Auto je ok sve funkcionise lepo, ali uzbrdo kada se potera u veci broj obrtaja preko 3 hiljade upali se lampica od Motora tj. Sistema za ubrizgavanje . Da li je neki imao slican problem? I tako nece preko 3 hiljade kad se upali , ni uzbrdo ni nizbrdo. Kada stanem i igasim auto, ponovno upalim protutiram opet radi normalno do sledece uzbrdice i vecih obrtaja uzbrdo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...