Jump to content
FAS Goran

DaliborLazarevic

Members
  • Content Count

    337
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DaliborLazarevic

  1. Pronasao sam programcic i resio.Hvala
  2. Molim za kod izgubio sam program,crko laptop sve ode u k..... M034972 M007530 M042596
  3. To vam je izmerena vrednost na leru,treba da stisnete gas malo veci da vidite da li ide preko 800-900 mg ako ide onda je dobro.Ako se pomeri samo za 150-200 da varira da nece preko,ili ako stoji vrednost koja se ne pomera dok dajete gas onda je crkao i za zamenu je.
  4. Ja sam kod mojih komsija resio,evo ti link od njihovog sajta,,resio za 5 minuta code http://www.rschiptuning.com/kontakt
  5. Evo da javim utiske. Bio sam jutros u 08 sati i zadnji silen blokovi zamenjeni. Stavljeni su sileni od pune gume,koji kostaju sa rukama 6900 rsd. Racun i dobio sam karticu za 2017 godinu popust 10% na usluge i 5% na delove. Evo slikao sam silen blok kada sam dosao na posao Utisci su totalno drugi auto.Moj utisak je za 80 % je bolje u svemu. Svaka preporuka Majstor ga je zavrsio za 35 minuta. To je to,ko treba da radi nemoj da se dvoumi nego pravac kod njih.
  6. Ima li neko iskustva sa meyle diskovima.Imam lepu ponudu za zadnje pa me interesuje da li su ok.
  7. Resetujes tako sto drzis dugme auto i manual ono i sa leve i sa desne strane u isto vreme 2-3 sekunde i pocece da odbrojava.Imas na you tube kucaj na engleskom i videces kako. Moze da ti ode i senzor temperature koji se nalazi u levom retrovizoru.Mislim da ti on nije otiso jer si rekao da ti se to desilo nakon ciscenja. Treca stvar postoji mogucnost da ti je nakon ciscenja otisao panel klime,i onda one crtice se ne pokazuju dobro tj ne rade kako treba.
  8. Napokon resen problem. Senzor bregaste. Stavljen facetov nov i upalio kao mina. Nadam se da vise nece biti problema. Tako da ako nekad neko ima prolem da zna.Da sad ne pricam da skratimo ovako. Bas upravo ovo sto je rekao @werp690Iznad ovog mog posta
  9. Isprobao sam danas svu struju na njemu.Drugar mi doneo i drugi kompjuter stavim i nista.Probam sad taj novi moj senzor na drugi auto ono radi. Takodje probam ga i na dijagnostici on radi.Ali i dalje samo vergla. Sva instalacija je ispitana i sve u redu i nista.I dalje vergla. Kupio sam sada senzor bregaste pa cu sutra sve to da skinem i stavim drugi sa drugarom. Ako bog da srece i zdravlja nadam se i sumnjamo na njega.
  10. Kupio danas novi u kit komercu stavio i ni da cuje.samo vergla.Na dijagnostici opet pokazuje senzor radilice. Pinovi na kompu su ok kao novi.Ja vise ne znam sta je ovo u pm
  11. Pa vidi jel zapusena,skini i vidi jeli to prohodno i koliko ima naslaga.
  12. Pa to kazem svaki mi traje prosecno 20-30 dana i odma crkne. Ono sto znam i sto sam siguran je da je uzupcen kako treba tri puta proveravao sa alatom. I senzor bregaste je ciscenje prilikom servisa,jer se tada skidala vodena pumpa i to je reseno. Ici cu sutra ili prekosutra do nekog elektricara jedino mi ostaje da proveri tu instalaciju,koja ide od senzora radilice do kompjutera..
  13. Ma nije resenje opet da ga stavim,mislim moram ja cu kupiti opet novi,ali opet ce da crkne ko zna sta ga muci.
  14. @Goran Zemun molim pomoc Epa ljudi danas je crkao opet.Bio je zamenjen 20 decembra po treci put i danas opet kraj. Jutros kada sam ga upalio,odma je i upalio gresku motora,otisao na posao ,stao ispred tehnickog ,ne gasim auto otvaram vrata ulazim na kanal.Jer sam osetio da je to po treci put. Ugasim auto i probam odma da upalim a ono corak. Spojim na dijagnostiku i dobijem lepu slikicu Zatim obrisem te dve greske i probam da upalim i opet nece. Opet ocitam greske i dobijem samo ovo Pustio sam da se ohladi ali opet nije hteo.Crkao je skroz. Sad mi kazite jer nisam vise pametan sta da radim.Ova zajebancija sa ovim senzorom me kostala do sada 100 evra. Prvi put krajem oktobra zamenim i stavim Topran Drugi put krajem novembra zamenim drugi put oko 2 nocu koje me kostalo mnogo vise nego sama zamena,stavljen Topran Treci put 20 decembra montiran boshov Cetvrti put danas 28.01.2017 je crkao taj treci. Necu da menjam jer vise ne znam sta da radim ko da je usao duh. 15 godina se bavim mehanikom za teretni program i autobuse,oko kola znam malo vise od osnove ako se moram tako izraziti,ali za ovo vise nisam pametan. Pritisak mi milion. I jos jedno pitanje da li je neko ovde od 15813 clanova imao ovakav problem ili sam ja taj izuzetak. Hvala unapred
  15. @delakroa Treba ti kartoncic i Potvrda o ispravnosti uredjaja i opreme za pogon vozila na TNG od AMSS,saobracajna i licna karta i izvrsices registraciju. Kartoncic vise ne vazi,odnosno vazi ali samo uz tu potvrdu koja je A4 format sa hologramom.
  16. @Dragomir m Kada das kontakt proveri dali ti radi mupma da li se cuje.Ako se cuje onda je ispravna.U slucaju da se ne cuje relej ti se nalazi gde je akumulator pa mu zameni mesta. Druga moguca stvar je senzor radilice je crkao.On se nalazi iza alnasera i drzi ga jedan srafic.Imas dve vrste tih senzora sa kablom i bez kabla. Stavi drugi i upali ce iz prve.To se meni desilo veruj mi 2 puta.
  17. Zamenio sam ga sada po treći put.Nadam se da sada više neće biti problema.Sad pali i radi normalno. Jbg mislim da sam jedini koji je za mesec dana izmenio 3 komada.
  18. Nasao sam danas jedva boshov nov za 3300,tako da valjda ce ovaj da posluzi.Posle ga menjam pa cemo videti kako ide.
  19. Kod mene je usao duh. Pre mesec dana kupim senzor radilice Topranov nije bio drugi,zamenim i radi super.Mislim da nije ni proslo 20-tak dana bio sam kod druga u goste i u pola dva nocu da upalim jok.Iz cista mira je crkao odjendanput.Zovem drugog druga tu noc donese mi polovan naravno upali odma i ovaj sam reklamirao i stavi drugi put novi senzor. Sad u subotu krecem sa posla razmisljam dali da ponesem dijagnostiku ili ne reko ajde necu da baksuziram nista. Prodjem smedervski put udjem u bulevar kad ono pljas upali gresku,izadjem na auto put gas auto ide,jao reko nije valjda.Na sajmu mi ugasi sam gresku.Stignem u tempo na adi ugasim i da probam da upalim kad je vruc kad ono nece. Posle je upalio kad se ohladio,tako da danas mi ne preostaje nista nego da reklamiram ovaj po treci put jer vise nemam zivaca niti sta da mu radim. Kupis novo i najebes
  20. @Blazkowicz1995 Prijatelju ti ovde postavi serijske brojeve i neko od nas ce ti dati kod koji ti je za radio.
  21. Citajuci ovu temu,vidim da hvalite Inbaco. Nista onda da javim da cu i ja sad uskoro zakazati polovinom meseca i idem na zamenu silen blokova za 6900.Meni je otisao zadnji desni al jbg mora se. Javljam utiske kada zavrsim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...