Jump to content
FAS Goran

ekna

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ekna

  1. http://www.vbox7.com/card:g60da028 Evo jedna dobra masina,vlasnik ovoga cuda je moj sef.Dva komada potpuno isti,ovaj je sa 645 ks.,a drugi je 620 ks.Tuning studio VILNER Bulgaria.
  2. Dobro jutro kolege.I ove godine FIAT FORUM BULGARIA je poceo sakupljane dobrovoljnih priloga za najugrozeniji deciji dom,grad Kjustendil.U domu trenutno se nalaze 37 deteta do 3 god.Poceli smo sa sakupljanjem,odece,obuce i novcani prilog ko koliko moze.Nadamo se i ove godine da sakupimo dovoljno za ove malisane.
  3. Prijatelju pisi mi na licno,ja zivim i radim u Sofiji,a posto si iz Pirota mogu da dodjem do tebe da pogledas mog Stila 1.2,80 ks(na slici)i ujedno da ti kazem kakvo je stanje u BG za auto.Ja sam iz Dimitrovgrada i dolazim skoro svake nedelje pa mozemo da se ugovorimo.Pozdrav.
  4. Nadam se uskoro da organizujemo makar i jedan Srpsko-Bugarski susret.Pozdrav svim kolegama u Srbiji.
  5. Ipak su to ostavljena deca,bez igde ikoga.Za najugrozenije domove se sakuplja sve a evo i sakupljene sume prosle godine 13.12.2009.Pampersi 12.950 kom.-2.875 lv(1.437 eura),lekovi,flasice,sirupi u vrednosti 2.975 lv(1.487 eura),plus odeca,obuca koju smo skupili ot kolega,fabrika NESTLE.BG daruje 224.70 kg decije hrane+250 eura od radnika fabrike.
  6. Kolege,ja sam vec pisao u vasem forumu da sam rodom iz Srbije,ali vec deset godina zivim u Sofiji.Nas forum trenutno ima 20800 registrovanih clanova.Okupljanja su svakog cetvrtka i nedelje,nacionalni susret iz svih gradova Bugarske i sto je naj vaznije imamo i fond za dobrovoljne priloge za decije domove.Sakupljaju se odeca,obuca,novac i sve to se organizovano nosi u decije domove.Posto je sad lepo vreme razmisljam i u saradnji sa sefovima iz foruma da organizujemo jedan susret izmedju Srpskog i Bugarskog foruma.
  7. Valjda se dobro vidi nalepnica na staklu.
  8. Ima to u Bugarskoj,i za svetla i za daljinsko paljenje motora.Cena mu je 7.5 eura a za daljinsko paljenje je 50 eura.
  9. Добро vece kolege, Jos jednom pozdrav ИЗ Bugarke.Prvo Da SE izvinim moderatorima Ako Тема nije НС mestu.Ovo JE slika Mog SA auta nalepnicom Тим foruma.Sa nalepnicama себе oznacavaju clanovi foruma.ne znam U Srbiji da liimate nesto slicno Za raspoznavanje.
  10. Prijatelju,ako ne nadjes na ovome sajtu sto je dao kolega BANETV,pisi mi a ja cu ovih dana da proverim da liima ta boja,javicu ti.Ako ima dogovoricemo se za dostavljanje,poslacu ti to iz Srbije posto sam ja iz Dimitrovgrada i stalno putujem kuci.
  11. Pozdravljam i ja tebe kolega MИК.Ja sam i kolegi Terzi rekao da mi da sifru boje,jer na svakom korektoru ima broj i po njemu se nalazi odgovarajuca boja.
  12. Ma nemas probleme i za Sicevacko vino.Popicemo nekad.
  13. Onda posalji broj sa poklopca ja cu da ti posaljem na kucnu,castices pivo kad se budemo nekada sreli
  14. Да, това число.Ovde nesto nemogu da postavim sliku.Kako da ti posaljem sliku?
  15. Vidi ako ne mozes da nadjes posalji mi onaj broj za boju pa cu da ti posaljem,ja i onako putujem stalno za Srbiju.Ja taj flomaster koristim vec godinu dana i sam zadovoljan.
  16. Kolege,zelim vam prvo dobar dan i veliki pozdrav iz Bugarskog foruma.Dajem odgovor kolegi Terza sa sitne detalje koji ga nerviraju.Imas kolega specijalne flomastere za sitne detalje i ne moras farbati,ja sam to kupio ovde u Bugarskoj i mogu ti reci da za takve sitne udare je idealno.Poslacu sliku flomastera pa vidi negde po vecim marketima sigurno ga ima,ovde u Bugarskoj kosta 6 eura.
  17. POZDRAV IZ BUGARSKE

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...