Jump to content
FAS Goran

Stane87

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Stane87

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.3 MJ, Mercedes Vito 108CDI

Recent Profile Visitors

504 profile views
  1. Nasao sam nesto ovako, ali mislim da je slika samo uzorak. Zna li mozda neko gde se nalazi ovaj relej? https://www.autodoc.co.uk/car-parts/relay-central-locking-system-10885/fiat/grande-punto/grande-punto-199
  2. Nijedan predlog nije glup, probacu pa javljam. Ako neko zna samo neka mi odgovori na prvo pitanje: Da li mozda neko zna koji modul ili relej salju napon na taj motor, i gde bi se oni nalazili na GP?
  3. Radilo je do pre tri meseca. Na zalost nemam drugi kljuc sa centralnim zakljucavanjem, ono, sudbina svakog kupca polovnog automobila. Samo me zanima da li neko zna gde se nalazi jedinica za centralni bravu na njemu. Mislim da samo gubi na kontaktu, jer je prestalo da radi, pa se vratilo na par dana, i opet prestalo da radi.
  4. Cao Svima. Imam specifican problem sa centralnom bravom na Grande Puntu 1.3. Naime, ne radi zakljucavanje i otkljucavanje na vozavevim vratima putem daljinskog. Sa kljucem registruje i zakljucava i otkljucava oba vrata. Mislio sam da je problem sa samom bravom, pa sam skinuo tapacirunge i testirao na suvozacevim vratima. Tamo radi, tako da smo elilinisali motor same brave, kao i kablove u vratima, jer sam i njih povezao na suvozacevu stranu, i brava reaguje. Osiguraci svi provereni, svi rade, inace je jedan zaduzen za obe brave, broj 07 ispod volana. Ono sto zelim da pitam je, da li mozda neko zna koji modul ili relej salju napon na taj motor, i gde bi se oni nalazili? Suvozaceva strana radi najnormalnije. Ne uspevam naci nikakva uputstva na netu, mada je vecina njih iz Velike Britanije, dok italijanski i poljski ne znam, gde je inace Grande Punto dosta pominjan po forumima. Moram napomenuti da je to 1.3 MJD, pa mu je kutija sa osiguracima i relejima drugacija od benzinca, za sta takodje ne mogu da nadjem uputstva za releje, tj. koji cemu sluzi. Hvala Svima unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...