Jump to content
FAS Goran

akosha

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Jel tps moze da se sredjuje ili samo zamena dolazi u obzir?
  2. Pazi ne radi uvek tako. Znaci nekad drzi obrtaje nekad ne. Zato mi je i sumljivo jer nije neko ponasanje koje je konstantno pa da kazem ok je to je setup takav. E sad ima mi logike ovo sto neshaoct kaze bas cu da probam da vidim da nadjem neki pattern.
  3. Ej pa ne gasi se... Desi se retko ali nista simptomaticno... Meni je ovo bilo bas cudno da tako drzi ler na 2000 ali ok ako je to feature onda super
  4. Cao. Vozim pomenutog stila 2002. godiste. Auto za sada solidno radi, shodno onome sto je placen i sta ocekujem od njega. Imam jedan problemcic koji me iritira ali nikako nijedan majstor tome nije pridavao znacaja pa rekoh da vidim jel neko jos imao slican problem i da zna sta je resenje. Naime, u toku voznje ne vezano za vremenske uslove i temperaturu motora cesto se desava da pri promeni brzine ili kad izbacim u ler auto da obrtaji ostanu na recimo 2000 koliko je bilo u trenutku kad sam pustio gas i pritisnuo kvacilo i da dok ne pipnem gas opet oni stoje tako i moror radi u tim obrtajima. Zna li neko sta je moguci problem i koliko je "skupo" to resiti... Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...