Jump to content
FAS Goran

ciklotron

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

About ciklotron

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kragujevac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Grande Punto 1.3 mjet

Recent Profile Visitors

730 profile views
  1. Pozdrav ljudi,zanima me da li je moguce zameniti konzolu sa mauelnom klimom za konzolu sa digitalnom. Fizicki je moguce ali koliko prepravki treba da se uradi da bi bila u funkciji. U pitanju je grande punto 1.3 mjet 2007g?
  2. @pedjavw Merio sam, do -30. Mislio sam da dolijem ovag G12 antifriz.
  3. Pozdrav ljudi,znam da u 1.3 multijet ide paraflu kao rashladna tecnost,da li mogu neku drugu rashladnu tecnost da sipam. Trebao bih da dolijem nekih 100g. U pitanju je grande punto.
  4. Ima li neko da prodaje naslon za ruke,za grande punta?
  5. Hvala na savetu odradio sam, stavio sam crvenu. Nije lose ispalo.
  6. Ove su 7j videcu mozda da ih zamenim. Kakav je sa 17" jel se oseti na trapu? Sta vozis?
  7. Ove zimske su kao tvoje,identicne. Lepse izgleda sa njima. Manja je praznina izmedju ruba i gume. Alu felne koliko ti imaju inca (ono jot)?
  8. Ovo je samo proba,guma je 195/50 r15 i bas ruzno izgleda. Sada vidim da ovaj auto moze ladno da nosi 17". Trebao sam da kupim bar 16". Ovako moram da stavim 195/55 ili 195/60. Sta mislite?
  9. Ja sam cuo da ako je temperatura veca od +7 stepeni mozes imati letnje gume na tockovima. Ne znam koliko je to tacno.
  10. Ekstra bas dobroooo izgledaju,i moje su spremne ali imamo jos mesec i po dana da cekamo. [emoji20]
  11. Lepse izgleda sa strelicama,nego bez njih. Probacu prvo nekim markerom,ili da pozajmim neki lak za nokte posto sam video jednu slicnu nijansu (kod zene). Ako ne uspem onda otvaranje radia.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...