Jump to content
FAS Goran

delicti

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by delicti


  1. Imam problem sa vanjskom bravom na Lancia Delta Nuova.Maznuli su mi kromirani poklopac vanjske brave na levoj i desnoj bravi na zadnjim vratima.To je onaj dio koji se pritisne za otvaranje brave.

    Sada prodaje se samo komplet brava a to mi ne treba.Postoji li koja opcija za nabavku samog poklopca.Vidio sam na netu da se za neke modele automobila to prodaje.Zahvalan sam za svaku informaciju.

     


  2. 22 hours ago, Ivan said:

    @delicti

    Nema nikakve veze sa radio uredjajem, nego sa Blue&Me centralom. Posto je ona zaduzena za podesavanje i reprodukciju MP3 sa USB (Blue&Me koristi jedino mini ISO konektor radija, kako bi zvuk bio prebacen na zvucnike).

    Sto bi znacilo da ne treba gledati nikakva podesavanja na radiju, nego se ide na glavni meni Blue&Me sistema (glasovnim komandama ili komandama sa volana). Izabere se Media Player, pa Settings za njega. Prilicno sam siguran da je opcija Loop trenutno podesena na ON i vrti tu jednu pesmu u krug. Ako je tako, podesi na OFF, pa javi rezultat.

     

    Još jednom hvala.Bilo je baš tako kao što ste rekli.Sada radi u redu

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...