Jump to content
FAS Goran

delicti

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by delicti

  1. Imam problem sa vanjskom bravom na Lancia Delta Nuova.Maznuli su mi kromirani poklopac vanjske brave na levoj i desnoj bravi na zadnjim vratima.To je onaj dio koji se pritisne za otvaranje brave. Sada prodaje se samo komplet brava a to mi ne treba.Postoji li koja opcija za nabavku samog poklopca.Vidio sam na netu da se za neke modele automobila to prodaje.Zahvalan sam za svaku informaciju.
  2. Još jednom hvala.Bilo je baš tako kao što ste rekli.Sada radi u redu
  3. Multi player mi kod reprodukcije muzike sa usb ključa uvijek svira jednu te istu pjesmu.Valjda je uključena funkcija repeat.Do sada je bilo sve u redu ali je sin nešto čačkao.Kako da to isključim.Hvala Radio je original,marke Bosch
  4. Kod mene nema,samo jedna duga šipka u polici,na kraju kod zadnjih sedišta.Tako je bilo kad sam kupio auto.Možda se rolo strgao.
  5. Zanima me da li zadnja polica u gepeku ima rolo.Kod mene je razmak između zadnjih sedišta i police u gepeku.Hvala
  6. Zdravo.Imam problem sa ukrasnom lajstnom koja se skinula. Kako da je pričvrstim nazad? Nalazi se sa strane, kod zadnjeg prozora i ima znak Lancia. Prilažem sliku. Hvala za savet

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...