Jump to content
FAS Goran

iMario

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About iMario

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Temišvar

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo GT 1.9
  1. Motor je opšteprisutan i kod Alfi, imam ga u GT-u i za sada sam zadovoljan. Pogotovo potrošnjom Na 3600km potrošnja ispod 6l, merena metodom od čepa do čepa, uglavnom se vozi po otvorenom putu. Mislim da je u gradu do 9l, ali sam ga vozao svega par puta, a i tada je bila oko 7.4 (dodaj barem jedan na to što instrumenti pokažu), eto 9. I sipaj skuplji dizel, ima osetljivije dizne od JTD-a i to je to.
  2. To isto stoji, ali kad kradu dvojica uvek se više ukrade, nego kada to radi jedan
  3. Nisu kupci tu krivi, krivi su prodavci. Mogla bi se uvoziti i kola sa pravih 100k, koja bi koštala i koja ne bi svako onda hteo, ali bi bila i realna ponuda onih koja se uklapaju u cifru od 2k, pa neka se svako pruži koliko može.
  4. Nije loša stvar ako se uradi kako treba, kao da radiš sebi. Jeste ako zamažeš samo da se ne vidi. Vlasnik je verovatno vratio i kilometražu [emoji14]
  5. Nažalost, naši nakupci idu toliko daleko da farbaju volane, pa vam neko vreme po kupovini ostaju crni dlanovi, kao da ste vozili Grand Prix '20-ih godina prošlog veka. Sa stvar bude gora, farba pojede i ono malo volana što je preživelo.
  6. Nešo, dođem ti pragnjetine koliko pojesti možeš! I to ima da te vozim u neku kafanu svojim kolima (jedino što sad moraš da čekaš da nešto uzmem) Zaista ti hvala!
  7. Ma naravno, sve mi je jasno. Videćemo šta će Neša sutra da vidi na placu
  8. Treba naći na kom tabu mi je forum, pored ovoliko otvorenih tabova auta
  9. Pa da, pretpostavio sam da to ne bi pilo vode kod nas Hvala na potvrdi. Čekam nekoga da mi se javi na onoj drugoj temi, ko se razume u kola, da odemo da pogledamo Stila u Beogradu.
  10. Hvala joshi, ali nemam boravište u Rumuniji, a nešto mi se i ne ganja, tako da ne bih imao zakonsku osnovu za registraciju kola u Rumuniji, a ako bih ga registrovao na devojčino ime, morao bih ga voziti svuda uz potvrdu, što ne bi bio problem u Rumuniji (ili možda bi, zbog vozačke, pa bih morao međunarodnu), ali nisam uopšte razmišljao da li bi mi takva dozvola bila dovoljna da ga vozim u Srbiji. Međutim, kad vidim šta se sve prodaje u Rumuniji, ne ulivaju mi uopšte poverenje. Mislim da su gori od nas.
  11. Ja sam baš taze na ovom forumu, pa ne znam da li imam kredibiliteta da zamolim i ja za ovakvu uslugu, ali posle skakanja u odlučivanju sa Punta na Alfu 147, pa na Stilo, pa na Vectru C, pa na Civic, pa na Accorda, pa na Stilo, pa na Chromu, pa na Stilo, presekao sam da bih da uzimam ovog http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7154553/fiat-stilo-19-16v-mjet Ženskom delu porodice se sviđa boja, meni se sviđa motor, 6 brzina, tempomat, konzola, očuvanost... E sad, u Beogradu ću biti za vikend, tada mogu pogledati kola, pa i uzeti ih, ako je sve ok. Međutim, laik sam za kuckanje i proveru. Da li je neko imao prilike da lično vidi ova kola na placu? Da li je nekome to blizu da ih pogleda u toku nedelje? Ili, možda sa mnom za vikend? Pomirio sam se da je kilometraža x2, barem
  12. Da, sad kad to spomenu videh da je neko imao garanciju na motor od 15.000 km, pod uslovom da se veliki servis uradi kod njih u servisu. Kapiram da mi je sada najbolje da nekoga platim da mi nađe kola, ja sam upravo potrošio još 2h blejeći u oglase

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...