Jump to content
FAS Goran

sasa024

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sasa024

  1. Jeste mene ste cekali , sto zbog vremena, posla i moje lenjosti tek sada sam okacio slike . Meni ne smeta taj cut off, cak mi se i svidja, a to da ostvtljava put sa strane je neopisivo, osvetljen je nekih jos 4-5 metara, sto mi nocu mnogo olakasava voznju. Uzivanje ga je voziti Hvala S obzirom da nisam iz Beograda, ne znam da li je blizu okretnice 15, ali jeste Mica je iz Zemuna. A projektore sam nabavio sam preko ebay u jos u avgustu, samo od posla nisam stigao da odem do Beograda da ih ugradim, i kostali su onda 95 eura. Hvala Hvala, i jeste steta je, ali to sto nije multijet od 150ks Slazem se I ja bih voleo jos krov da odradim u crno, u nekoj buducnosti, lajsne ne bih dirao jer mi se bas svidja tako crno beli S obzirom da sam imao xenone i pre 6000k, ostali su moji(stari) balasti, samo je Mica stavio nove h1 4300k sijalice. Cela akcija sa farbanjem u crno, ugradnjom projektora, poliranjem i zastitom i novim sijalicama je bila 110 eura. Ja sam kupio projektore na ebay-u za 95 eura u avgustu mesecu, s tim da se verovatno moze naci jeftinije, nisam vise ni gledao niti trazio.
  2. Nakon dugo vremena rekoh i ja da predstavim moj auto. U pitanju je naravno beli stilo jtd `02 godiste u active opremi. Kada sam ga kupio avgusta 2007. godine, na satu je bilo 64000km, sada je 170000. Nikakvih vecih problema do sada nije bilo sa njim osim zamajca, koji je zamenjen novim, zajedno sa setom kvacila. U farove su ugradjeni mini morimoto H1 projektori, nabavljeni preko ebay-a, a ugradio ih je u farove i usput ispolirao, i ufarbao u crno unutra majstor Mica, kojeg sam uspeo da nadjem preko clana Steva_anya, kome se ovom prilikom zavaljujem. I pre ovih projektora sam imao xenone 6000k, ali sam sa 4300k u projektorima progledao. Na mesto pozicija su stavljene bele smd diode, koje svetle plavo zbog plavih plastika u faru. Usput su i zatamnjena stakla, kupljene 16-ice felne . ,,,, Samo kratko svetlo ,, Dugacko se nisam ni setio slikati, retko ga koristim
  3. Pozdrav svima, Zovem se Saša, iz Subotice sam i vlasnik sam stila jtd 115ks u active opremi vec dve i po godine, sa autom sam prezadovoljan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...