Jump to content
FAS Euroauto Goran

nikola.bor

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About nikola.bor

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bor

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.9 jtd
  1. Auto je upalio, sve je u redu, i njegov akumulator i onaj koji sam probao su bili losi, uzeo sam nov, 72 Ah Energizer...
  2. Hvala na savetima, pogledacu sutra po danu sve sto ste mi nabrojali...
  3. Cakne u motornom prostoru jednom na kontakt, a cakce crna kutijica pored filtera za naftu, sad sam oslusnuo sve odakle se sta cuje
  4. Jesam i nista se ne menja i dalje trepce sve, i dalje ne vergla
  5. Cakne...malo je smesno sto cu ovim recima da objasnim jer nisam strucan, ali ono sto obicno zuji desetak sekundi sto se ceka pre nego sto se zavergla auto sada nece da zuji nego cakce vise puta. Cuje se samo ck-ck-ck i tada sve treperi od lampica u kabini Deki, ne razumem se koji za sta sluzi, ako bi mogao da me uputis gde se nalazi taj sto bi mogao da bude problem. Na prob lampi svi svetle kao da su ispravni, ne znam koji da zamenim kad su svi citavi, ni jedan nije pregoreo
  6. Probao sam sa kablovima i sa drugim akumulatorom, auto se isto ponasa, nece da vergla i dalje. Da li mozda postoji neki glavni osigurac koji je za paljenje ili neki relej koji moze da crkne tu? One koji su u kutiji desno od akumulatora nisam dirao, samo ove levo ispod volana... E da, i da napomenem alternator je sredjen pre nepunih mesec dana, cetkice, kolektori, remenica alternatora, sve je menjano
  7. Hvala na savetu pokusacu... Jel je moguce da sam poremetio kompjuter ili nesto tako? Laik sam pa mi svasta pada napamet. Prosle zime mi se ispraznio akumulator i kad dam kontakt sve je normalno samo tesko vergla i ne upali. A ovo sad cim okrenem kljuc na kontakt odma poludi i krene to da trepce
  8. Pozdrav svima... Problem koji imam je sledeci, danas mi je pregorela h1 za oboreno svetlo u desnom faru. Kupio sam novu sijalicu, ali nije bilo svetla i dalje kad sam povezao. Otvorio sam poklopac za osigurace u kabini, i stari crveni 10 zamenio novim. Svetlo je proradilo, ali kad sam vratio kontakt i dao ga ponovo sve u autu je pocelo da treperi (tabla, lampice u prekidacima za podizac, maglenke, city servo, kabinsko osvetljenje itd ). I da napomenem nije treperilo kao kad vergla sa upaljenim svetlima pa kao vuce struju nego ce potpuno ugasi i upali sve. Posle datog kontakta okrenuo sam kljuc u poziciju za paljenje, ali auto nije poceo ni da vergla a kamoli da pali. Skinuo sam kleme, sacekao, vratio ih ponovo i opet isto. Sve treperi a nece da vergla. Akumulator je nov, nista sem zamenjene sijalice i osiguraca za istu nisam cackao. Da li neko zna kako bih mogao da resim ovo i pokrenem auto? Unapred hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...