Jump to content
FAS Goran

mare90o

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About mare90o

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/08/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nis
  1. Pretrazio sam vec, ali nisam nigde nasao odgovor za ovo sto mene konkretno zanima, zato sam i postavio pitanje. Btw. izvadio sam fabricki i u autu je vec bio euro dzek, ako ubuduce nekom treba da zna
  2. Pozdrav svima, budim staru temu ali mi je hitno potrebna informacija... trebalo bi sutra da zamenim fabrickog kasetasa sa mp3 cd playerom. Zanima me da li je neko vec vadio fabrickog kasetasa i da li auto ima iso konektor (eurojack) ili moram da kupim to? U pitanju je fiat brava 96 godiste. Jako mi je bitno jer idem malo van grada da mi nameste player pa da ne idem za dzabe. Hvala unapred.
  3. Pozdrav svima, imam jedno pitanje. Kada okrenem volan u desnu stranu osetim u volanu kao da nesto zakacinje, to se oseca samo na pocetku okrena i vise se oseca kada drzim kocnicu. A primecujem i da mi volan nije mekan kada okrecem na desno kao kada okrecem na leve. Pre mesec dana sam sredjivao viljuske i amortizere, ako nesto znaci ta informacija za moj problem u pitanju je fiat brava 1.6, 1996 godiste. Da li neko ima predstavu i cemu se radi?
  4. Pozdrav svima, imam jedno pitanje. Kada okrenem volan u desnu stranu osetim u volanu kao da nesto zakacinje, to se oseca samo na pocetku okreta i vise se oseca kada drzim kocnicu. A primecujem i da mi volan nije mekan kada okrecem na desno kao kada okrecem na levo. Pre mesec dana sam sredjivao prednje viljuske i amortizere, ako nesto znaci ta informacija u pitanju je fiat brava 1.6, 1996 godiste. Da li neko ima predstavu cemu se radi?
  5. Pozdrav svima, Imam fiata brava '96 godiste sa starom polukruznom instrument tablom, sa zelenim svetlom. Hteo bih da zamenim svetlo na tabli, ali ne znam da li ona ima foliju. Moze neko ko je vec skidao tablu da mi kaze da li ima foliju da ne skidam za dzabe?
  6. Pozdrav svima, kada upalim grejace na zadnjem staklu cuje se pucketanje. Prvo sam mislio da keci zadnji zvucnik (takav je zvuk), al kada sam ugasio grejac prestalo je to pucketanje? Da li je neko imao slicnih problema, ili da li zna neko o cemu se radi? U pitanju je fiat brava

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...