Jump to content
FAS Goran

duskogrbic0501

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

About duskogrbic0501

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Recent Profile Visitors

641 profile views
  1. Ipak pakne i poravnavanje doboša...izgleda je kvalitet delova za naknadnu ugradnju 0,jer sam pre godinu i po već to radio.Sad šta sve može biti , da li majstor,da li deo...ne znam. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Teraću auto početkom novembra kod majstora,biću na godišnjem pa mi i neće biti frka ako ostane 2-3 dana kid njega. Definitivno ima mali "krštenih" servisa pa kad nadješ, onda je navala, zato i kažem par dana.
  3. Imam GP Evo,77 ks,već treća godina.Prva registracija,nakon godinu dana,kažu mi nejednaka sila kočenja nazad.Promenim pakne,obrade se doboši,nove sajle...idući tehnički,nije dobro ali je u granici. Odem u servis,"štelovanje" zadnjih i mali servis.Pre mesec dana,tehnički,kažu razlika preko 40%,ali se znamo pa me puste. Sad zbog svoje sigurnosti bih to da sredim,a i njima na tehničkom nebih mogao više na oči. Napominjem isto je i na ručnoj i na nožnoj. Šta raditi?
  4. Drago mi je da sam na neki način "pomogao" kolegama.Lično na autoputu vozim 130 a da nemoram da podižem glas.Jedino vetar i pomalo gume što prave buku. Ja bih voleo sad ako neko ima predstavu,postoji li način da mu podignem snagu na nekuh 90-tak konja.To i neka bolja sedišta+moje godine,verovatno ga nebi menjao.Sad kad pogledam malo oglase,ja stvarno nevidim auto koji bi zamenio ovaj,naročito što mi se svidja oblik i jednostavnost istog.Ludovanje po putu ostavljam drugima.
  5. Izvini.Nisam dugo bio na forumu,ali da je samk to.Ako kažem korona,biće jasnije.Kako rekoh prve 4 brzine po gradu,5-ta auto put i vangradska vožnja.Slika koju sam postavio sve govori.Mislim da bord malo više "laže" jer je tu sada neka druga kombinacija.Lično sam zadovoljan jer sam elimisao jednu od dve mane vezane za ovaj motor? Druga stvar je sada moje pitanje.Može li se nekim remapom podići snaga na nekih 85 ks?Tada bi to bilo to. Drugo pitanje,mogu li u njega sipati 10w40 ulje (nepitam za marku)?
  6. Jesi li uspeo šta rešiti? Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
  7. Stvarno nemam nameru da "trolujem".Iz mog posta vidiš da sam imao slične probleme i da ih nisam uspeo rešiti. Ako pročitaš napisao sam da je mali problem i da ode kod mehaničara,koji ima stvarno dobru dijagnostiku. Nisam mehaničar. E sad ako je to trolovanje...
  8. Neću da pametujem,ali u auto koji ne prelazi 7 l na 100 km,plin ima opravdanje jedino ako ideš preko 20k km godišnje. Da ne pričam o šteti koju plin pravi motoru, plus papirologija u ovoj državi ...elem iz vlastitog iskustva. Upadaš u vrzino kolo, prvo majstora za auto koji kad vide plin kažu da neće tu da se bakću, ali ti promeni ovo, ovo...probaj redom (kao da nekom padaju pare sa grane)...plinadžije...vodoinstalateri, koji je završio neki kurs, čiji je najveći posao da ubedi mušteriju da je idiot i da sa životom i tehnikom nema veze. Trebao bi da vidiš odgovor jednog "eminentnog" plinadžije iz Novog Sada, na Gugl vodiču pa bi ti bilo jasno o čemu pričam. Drugi je na Mazdi razbušivao usisnu granu, isto je tako seckala i sve to što si nabrajao sam radio. A vidim čoveku druge plinadžije dovoze automobile koje sami ne mogu rešiti. Onda menjaju mape...nema kraja. Uglavnom teraj kod mehaničara sa DOBROM dijagnostikom.Veruj da je sitnica u pitanju. Finale. Veruj ako ne rešiš, na kraju ćeš gledati samo da ga se rešiš.
  9. Evo radi dojma,autoput Novi Sad-Beograd... Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
  10. Nisam imao prilike da vozim te benzince...isključivo atmosferce i zato je to poredjenje. Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
  11. 0641058800 ,OVO je broj čoveka iz S.MITROVICE koji pravi prepravke na Fiat menjačima i ime mu je Dragan.Izvinjavam se kolegi(prepoznaće broj) što sam mu postavio broj i možda je bio pozivan.Inače je jedan od nas sa ovog foruma,ali nema veze sa konkretnom stvari.Moja greška i još jedno IZVINJENJE.
  12. Ne treba ga "razvlačiti".Čak sam ga i u gradu(po staroj navici) ubacivao u 5tu na 50 na sat i vozio i do 70.Iskreno jedino ne znam kakvo bi bilo ubrzanje po potrebi,ali sa ovim motorom sam se već navikao da obilazim na zalet ili kao nekad kad smo vozili 45-55ks.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...