Jump to content
FAS Goran

Milos Pozarevac

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About Milos Pozarevac

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/04/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pozarevac, Srbija

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 JTD 59 Kw

Recent Profile Visitors

1128 profile views
  1. Hoce li biti tih slicica?Moze li makar tih prednjih?
  2. A ja sam hteo da pokazem kolegi kako se sami zatvaraju, kad ono-prc, a on bio u fazonu da ga lazem.Tad je bilo toplo vreme i sigurno nije radio a evo sad vec nekoliko dana funkcionise !? Tako me jednom zaje*o kad sam hteo da pokazem kako pisti kad ne vezes pojas, a ono nista a mogao sam da se zakunem da se nekad cuo zvuk kao da je na rezervi!
  3. Meni celo leto nije hteo da radi a sad radi i tako prosle zime i one tamo.Mozda ovaj moj brljavi.
  4. Evo da podelim jedno zapazanje.Nisam znao na koju temu da napisem ovo pa se unapred izvinjavam adminima ako sam pogresio.Mogao bih da se kladim da je bila tema Stilo i njegove cake, ali je ne nadjoh.Elem, posle godina istrazivanja dosao sam do saznanja da se kod stila prozori sami podizu posle normalnog zakljicavanja (bez zadrzavanja kljuca).I mislim da to ima veze sa spoljnom temperaturom, t.j. kada temperatura padne ispod negog stepena ECU sam podize prozore.Molim Vas probajte, bas me zanima.
  5. Verovatno kasnim sa odgovorom, ali da probam da pomognem.Ja sam problem sijanja lampice otvorenog gepeka resio tako sto sam isekao jednu od dve pomenute zice.Znaci sijalica u gepeku radi normalno i sijalica na tabli radi samo kada je gepek otvoren.Ispada da je ta zica visak delova!Sto se tice drugog problema verovatno ti je aktivirana usluga independent boot, i za to imas resenje na forumu.Pozdrav.
  6. Video sam u jednom marketu.Bas me zanima ima li kakve razlike.
  7. Ovde kod nas cim padne sneg krece igranka i ne staje do proleca.Za ceo zivot sam video greder dva puta da prodje kroz moju ulicu a nisam na periferiji.
  8. Mislim da cu ostati pri tome da je bolje staviti gume sa dubljom sarom napred.Posebno kada je sneg.
  9. Na stila sa zadnjom vucom OBAVEZNO idu nove gume pozadi.Reko mi covek.
  10. Meni pre neki dan ukrali onaj poklopac za kuku.I da nevolja bude gora to se desilo na poslu dok je auto bio svo vreme dvadeset metra meni ispred nosa. I bre koliko se ta rupa primecuje to nije normalno.
  11. Daj Boze da sredim sve tom remenicom rodio bih se ponovo. I tandrcak i vibracije.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...