Jump to content
FAS Goran

Ivanivky

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Ivanivky

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/07/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nis
  1. Zanima me da li neko zna.uklapaju li se felne od Grande Punta 17" 4x100 , na Fiat Stilo koji trazi 4x98 ?
  2. Nis na vreme video tvoj pdgovor Majstore Pajo, kada sam oterao kod majstora on je prvo to pogledao i video da je regulator pritiska goriva propisao. Uzeo sam polovni i sada auto lepo radi i na leru i lepo pali kada se zagreje, ne gasi se i ne podize i smanjuje obrtaje. Eto mozda jos nekom pomogne ovaj topic. Sada po zadnjoj racunici trosi 14l/100km po gradu. Da li mislite da je to ok za taj motor? E da...nekada na manjim obrtajima hoce da secka dok ne pregura te obrtaje ali to brzo prestane.
  3. Da, tako je. Teze pali kada je vruc. Ono gumeno crevo za protokomer je puklo na jednom mestu ali sam to regulisao i zakrpio tako da tu ne bi trebalo da uvlaci vazduh. Ima jedan zavrtanj na usisnoj grani sa oznakom W ali to je skroz zategnuto. Inace po zadnjim merenjim potrosnja je bila 16 l/100 km po gradu.
  4. Cao svima, imam Lanciu Dedru 1.8 sa 110 ks, vlasnik sam zadnjih godinu dana. Kada sam je kupio imala je ugradjen plin koji nije bio atestiran i nije bio sekvent. Tako sam se vozio kratko pa posto nisam imao para da radim nov i atestiram, skinuo sam plin. Trosila je dosta plina, ali nije ni imala regularan filter za vazduh, vec je to bila ona pecurka. Tako da plin nije mogao ni da se nasteluje. Sada imam filter vazduha koji je fabricki, promenio svecice i kablove ali kada sipam benzin za 1000 din. mogu da predjem do 50 km po gradu i mislim da je to potrosnja veca od propisane cak i za ovako hladno vreme. Pali lepo, ali kada polazim, kao da se ugusi i hoce da se ugasi pa onda naglo ubrza. Ni na leru ne radi kako treba, nekad se ne cuje i perfektno radi ali cim se zagreje do radne temperature, pocne da obara obrtaje i kao da hoce da se ugasi. Kada dam dobar gas ide fino, ne mogu da se zalim ali na malim obrtajima hoce da se pritrese. Pre oko godinu dana je bio pretegnut jedan od izduvnih ventila i to je majstor resio tako da ne radi na tri svecice sto bi se reklo. Ne znam da li taj auto uopste ide na dijagnostiku i da li se potrosnja tako podesava? Molio bih one koji se razumeju u ovaj model da mi kazu sta moze da bude problem i da li je to mozda normalna potrosnja za ovaj model ? Hvala
  5. Pozdrav drugari, nov sam na clan pa ne znam da li je pravo mesto da postavim pitanje ali ono uglavnom glasi ovako: Pre dva meseca sam kupio Lanciu Dedru 1.8. i.e. 1992 god. pa me zanima da li ima ABS s obzirom da ima diskove na sva 4 tocka jer mi ne udara papucica u nogu kada naglo zakocim ? Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...