Jump to content
FAS Goran

skaka

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Samo tako moze sa njima,jer kao sto sam rekao ranije prodrmaju auto i tacno ocene koliko ima litara.Samo sipati do 1000 dinara i to je to
  2. Gorane,jedno pitanje. Da li skidas folije sa stakala i ako da koliko je za puntica na svim staklima? Ako ne imas li nekog za preporuku. Moram ih skinuti jer ne mogu uraditi tehnicki pregled a nemam mogucnosti a i znanja bas da to sam uradim.
  3. Druze,nema pomoci.Moj ti je savet sipati samo za manji iznos jer oni idu i drmusaju auto i tacno cuju koliko ima goriva u rezervoaru.Ja sipam samo za 1000 vec dve godine i nema problema.Jednom sam sipao za 3000 i te iste noci su izvukli.Tako da....
  4. I meni se to desava da skripi kvacilo a jednom mi se cak i zaglavilo zbog suvoce. Moje resenje je tovatna mast i miran sam jedno mesec dana. Brine me samo sto je moj punto relativno mlad 2009.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...