Jump to content
FAS Goran

mitrovic87

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About mitrovic87

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 jtd

Recent Profile Visitors

529 profile views
  1. Pozdrav ljudi? Hteo bih da zatamnim stakla na stilu, ali me je malo pokolebao nas nakaradni zakon. Nebulozno je da atest kosta vise nego ugradnja folija, i to kvalitetnijih folija u proverenom servisu. Kakva su vasa iskustva, koliko je pametno voziti sa folijama bez atesta? Da li za to cimaju saobracajci? Hvala.
  2. Uzrok temperature je sto nije bilo tecnosti, falilo je malo vise od 1l i sad je ok. Ali treba naci gde gubi antifriz? Nisam primetio da negde curi dok je parkiran auto, verovatno dok je upaljen i pod pritiskom. Sa turbinom je za sad sve u redu, izgleda da sam ja nesto isparanoisao. Naravno da ga ne teram u visokim obrtajima ni ovako a kamo li kad je vreo, bas vozim penzionerski. A lampicu za temperaturu, moze se reci, sanjam, jer sam sa prethodnim autom imao problem sa dihtungom glave, i radio ga dva puta i opet je probijao i na kraju sam ga dao bud zasto samo da ga se resim. Nadam se da je sad u pitanju neko crevo ili racva, inace cu da se roknem :'(. To je glavni razlog sto sam i uzeo Jtd jer su mi svi pricali da je to extra motor i da je tako nesto nemoguce da mu se desi, inace bih uzeo benzinca, jer mi brzina ne igra bitnu ulogu, meni je i punto 1.2 zmaj i to sa plinom :)))
  3. Pozdrav svima! Imam Stilo 1.9jtd i sinoc posle krace voznje po kraju (20ak minuta) digao je temperaturu do kraja i turbina je prestala sa radom. Odnosno kako temperatura malo opadne ona proradi, pa opet kad temperatura zakuca u crveno ona iskljuci. Kazem zakuca jer prvo pocne polako da ide sa sredine i onda odjednom upali crvenu lampicu i zakuca kazaljku skroz do kraja. I tad prijavi visoku temperaturu i nikakvu drugu gresku ne prijavljuje. To mi se nikada pre nije desavalo, ni da dize temperaturu ni da zeza turbina. Inace auto se prethodnih mesec i po dana jako malo vozio jer imam zabranu, a sinoc sam isao s devojkom da ona malo vezba, jer ima dozvolu a nije nikad vozila i nekoliko puta joj se ugasio auto, tj ugusio jer hoce gdj-ica da skrene 4. umesto 2., pa ne znam da li to ima neke veze?
  4. Pozdrav svima! Zamenio bih Km sat na stilu 1.9 jtd sa Abarth-ovim satom pa me zanima da li je to moguce i da li ce sve raditi, posto ja imam onaj manji ekran a abartov je veci. i drugaciji je raspored lampica. Nadjoh na oglasima, covek tvrdi da pasuje na sve modele. http://frame.goglasi.com/frame?eid=99344256&q=%20Kilometar%20sat%20Fiat%20Stilo%20Abarth%20 Hvala unapred!
  5. Pozdrav Nemanja, Radis li jos pragove i kacket za Stila 3v i koja je cena? Hvala.
  6. Ljudi pomagajte... Moj problem je sledeci, kada upalim brisace na prvu poziciju (povremeni rad) oni rade neko vreme i prestanu (pritom nisu na sred soferke nego normalno na pocetnoj poziciji), i ne reaguju na prekidac, mogu da ukljucujem, iskljucujem nista, ni kad upalim prskalice ne rade.Probao sam i da ugasim i upalim auto i nista. Ali kad ubacim u rikverc, normalno se upali zadnji brisac i onda prorade i prednji. Da li neko zna sta je u pitanju i kako moze da se resi? Hvala.
  7. Cuje mi se lupkanje na volanu, ponavljam, na volanu (tu negde izmedju volana i ablendera) kada okrecem volan, ili kada malo prodrmam volan . Znaci sa trapom je sve ok, nemam nikakvog lupkanja, jedino se cuje to na volanu. Da li neko zna sta je u pitanju i da li ima veze sa letvom? Hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...