Jump to content
FAS Goran

dragann01

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

  1. @mickomicko Prednji branik farban što i ne mora ništa da znači. Možda je bio izgreban. Po stanju vozacevog sedista i papucica (iako su slike lose rezolucije) rekao bih da mu je vraćena km za 100k km min što je bezobrazno. Auto sa 115k km mora da bude nov unutra. Verovatno je zbog visoke km malo rastelovan pa zato stoji duže u oglasima.
  2. Da li mogu da zamolim nekog da mi proveri VIN ZFA19900001607288 info o datumu zadnjeg servisa? Registracija mislim da chf VS240310 Hvala
  3. Zadnje gume su mu bile verovatno jos novije od prednjih ali je njih skinuo da ih proda odvojeno a na ovaj Punto stavio neke iz njegovog "lagera"
  4. Na osnovu ovoga sto si napisao, moj savet ti je da obavezno odvojis deo novca za pregled automobila pa bilo to i 3 puta po 80-100eur nego da posle zalis. Nadji auto, pozovi taj servis u Bg-u i neka ti ljudi provere. Mirno ces spavati. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
  5. Mogu linkovi za ta dva (beli i crveni)? Sent from my SM-G955F using Tapatalk
  6. @ fikret pasovic Gledao sam dva mjet-a u Kragujevcu, i kad sam ovaj bolji krenuo da gledam sa zamenjenim volanom, 'pravih' 170.000km, svim, ali svim srafovima na autu odvijanim (da li ga je celog sklapao ili sta), zabiravio da promeni rucicu menjaca, papucice i dugme na radiju koje su ukazivale jedno 300k. Kad sam ga pitao da li moze da se provoza, covek kaze, pa ako bas hoces:). A onda u voznji pisti li pisti turbina, a auto da se raspadne rekao sam sebi - ove dizele niko ne uvozi ispod 300-500k km.
  7. E te info mi trebaju. Ono sto sam ja video je unutrasnji deo haube. Sto kazes kakav li je odozdo?
  8. - Km - ne 120k nego 200k - Da bude kao nov - ne znam gde sam napisao - Da ne bude zagreban - napisao sam da mi nije problem da je ceo (CEO) farban ali da nisu secene i nastavljane grede - 2000eur - napisao sam 2500eur Nije korektno izvlaciti iz konteksta... Ja ovde pitam ljude koji imaju iskustva sa puntom i slazem se da imam problem sa nalazanjem gore navedenih uslova koji po meni opet nisu ekstra zahtevni.
  9. @Axic slazem se. Ali ne razumem kad vidim tako neki glup nedostatak svi, ali svi kazu ma to je 700 din, 800din. Pa ulozi tih 700din pa da kupac ne pita. I naravno drzi onda svoju cenu. Koja je cena seta kvacila sa rukom?
  10. @axic bio sam kod njega. Na stranu sto ga kupac nesto mnogo i ne interesuje (valjda sto sredjuje drugi deo placa pa tamo ima majstore), gledao punta njegovog koji je u stanju 'mislio si da kupis auto i da nista ne ulozis'. Na njemu kvacilo katastrofa, mislim da ce servo pumpa da rikne za 5km jer se nenormalno cuje kad smotas. Naravno, nije ni bio prisutan da sve ovo cuje i vidi. U oglasu pise bukvalno nov i utegnut - sto znaci da nije ni seo u auto nego da prepisuje za svaki isto... Cenu hoce da spusti 50eur i to kad mu je cena bila 2.290 a sad spustio na 2.200.
  11. Na relaciji Krusevac-Jagodina Pa ne bih se bas slozio da je za 1.3 dizel isto odrzavanje kao i 1.2. Nebitno mi je 5v ili 3v, gledam samo stanje. Bolje bi bilo 5v zbog kasnije prodaje ali opet... nema ni 3v ni 5v da vredi. Predpostavljam da se tesko nalazi kako zbog godista tako i da se generalno kod nas voze i uvoze automobili sa otpada.
  12. @fikret pasovic Jesi ga video uzivo? Cini mi se zaista ok. Gledam nesto do 2500, treba mi za svakodnevno akanje po gradu, nije mi bitno da li je ceo farban samo da nisu skidani delovi... Da nije secen, prepravljan, da je ok stanje za 150-200k km, benzin iksljucivo zbog odrzavanja. Punto se najvise uklapa u ovu pricu. I naravno platio bih vise da ne moram odmah da ulazem jos 500eur da popravljam sve i svasta.... Recimo, nadjem ovaj sa pravih 88.000 ali.... Udaran, pa nesto vareno na gredi. Slucajno sam naisao kad je radio branik pa sam slikao gredu ovako, vidim da je hladnjak klime posao, nesto vareno na levoj strani, zazor na desnom krilu i haube nije dobar... Sad, da li je krenuo ceo auto ili nije, ko ce da pohvata... 1900 trazi
  13. Interesuje me vase misljenje na osnovu ovih slika? Ne znam koliki je problem ova korozija oko koseva? Km na satu 130.000 a po stanju papucica i volana bih rekao 200.000? U voznji nije utegnut, kad ga popnem na trotoar cuje se neki zvuk napred... Leva strana volana je losa, desna ok. Cini mi se nije farban. Ne znam zasto su stavljali zaptivnu masu na poklopac motora? Zadnja cena 2000, 1.2 8v, klima... Vise od mesec dana gledam puntice 1.2 benz sa klimom po juznoj Srbiji i ne mogu da nadjem korektno stanje - ili su secene grede ili je presao 300.000, ili je katastrofa u voznji...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...