Jump to content
FAS Goran

Nemanja_Bg

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Nemanja_Bg

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

666 profile views
  1. Zamenili su mi u AK Kole. Prvi put sam išao u decembru i tada su prvo konstatovali da se ništa ne čuje. Kao za baksuz, tog jutra kada sam odvezao auto na servis uopšte se nije čuo zvuk, tako da sam šefu servisa pustio snimak tog zvuka da ne bih ispao lud. Zadržao je auto i očistili su ventilator, ali se i dalje čulo, pa je rekao da će me zvati za zamenu ventilatora. Zamenili su motor, koji se nalazi tamo gde si napisao, ispod kasete kod suvozačevih nogu i odatle je dopirao zvuk. Da kucnem u drvo, i dalje se ne čuje. Budi samo uporan. Mene nisu ni zvali za zamenu, već sam ja zvao da proverim kada ću doći na red, pa su mi samo rekli da dođem sutradan.
  2. @despotbg U kojem servisu si zamenio pumpu goriva? Ja sam isto tako vozio auto u januaru u AK Kole i tamo su mi rekli da to jeste falinka kod Fiata 500l, ali da najverovatnije fabrika neće prihvatiti zamenu. Kasnije su me nazvali i javili da dođem da preuzmem auto i da fabrika nije prihvatila zamenu pumpe, sa obrazloženjem da su velike hladnoće i da je normalno da se pumpa jače čuje. Sada se pitam da li su se uopšte i obratili fabrici sa upitom za zamenu pumpe...
  3. Ja sam prijavio isti problem u decembru. Čulo se kao neko cvrcanje iz ventilacije. Danas sam otišao da mi zamene, posto je auto u garanciji. S obzirom da su "simptomi" počeli su da se dešavaju kada sam počeo da koristim grejanje, nije isključeno da se ponovi problem posle nekog vremena (narednih mesec, mesec i po).
  4. Hvala vam na odgovorima. Ranije sam vozio grandea mjet i iskreno nisam primećivao razliku u radu motora, bilo da sam sipao u zemlji ili inostranstvu. Pretpostavio sam da je slična situacija i sa benzinom. Što se tiče potrošnje, korektna je posle pređenih 1500 km. 8.2 je prosek uz prosečnu brzinu od 26km/h. Plasio sam se da nece ici ispod 9l obzirom da najviše vozim po gradu.
  5. Pozdrav svima. Izvinjavam se ako je bila već slična tema. Prelistao sam svih šest stranica, ali nisam video da je neko postavio topic o tipu benzina koji sipate. Ja sam do sada sipao na NIS-u onaj od 95 oktana, a probao bih Gaspromov od 100. Da li je uopšte preporučljivo sipati gorivo jače oktanske vrednosti i kakva su iskustva onih koji su sipali? U uputstvu piše samo da je preporučen bezolovni 95 oktana.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...