Jump to content
FAS Goran

vlajs

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About vlajs

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kraljevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat

Recent Profile Visitors

729 profile views
  1. E veselo onda... Ima li neko sa nekim manje bolnim resenjem? A upitanju je 1.9JTD sa 5 vrata.
  2. Pozdrav ljudi, imam problem vec duze vreme, ne mogu da otvorim zadnja desna vrata. To mi se zimus odjednom desilo, pa sam mislio da je zaledila brava, ali evo ne moze ni sada. Centralna radi, otkljucava, zakljucava. Mene sada zanima jel mogu ja nekako da skinem tapacirung na zatvorenim vratima, pa da pokusam da pridjem bravi, ili sta da radim? Ako je neko imao slicnih problema mnogo bi mi znacio svaki savet. Hvala!
  3. Pozdrav. Kupio sam stila skoro, posto sam slupao Fiat Bravo. I aj da uzmem opet JTD jer sam bio prezadovoljan, ali sam se izgleda zeznuo zestoko. Elem pored svih onih gresaka koje prijavljuje, pre neki dan mi volan u sred voznje otvrdnuo na par s. E sada citao sam ovde na forumu, uglavnom se svima uz blokiranje desavalo i da upali lampicu za gresku volana. Meni te greske nema. Akumulator je Duracel, prethodni vlasnik rece da ga je nesto skoro kupio. Sada me zanima, dali je greska u tom akomulatoru, alternatoru? Ili je ipak nesto do serva? Uzgred, zanima me, hoce li ensto da mu se pobrka, ako mu se akomulator raskaci, tipa da prijavljuje neke greske, i tome slicno da brka? Hvala na odgovoru.
  4. Hvala na odgovorima. Sada me jos zanima kliko su ti plivajuci safovi, i gd se moze napraviti taj prsten?
  5. Pozdrav ljudi. Znam da je raspon rupa na Fiat Bravo 1.9 JTD 4x98mm. E sada me zanima da libih mogao da stavim felne 4x100mm? Jeli neko probao da ih stavi? Neki ljudi su mi rekli da moze, ali niko od njih nije probao. Hvala!
  6. Ja porucio sijalice od 31mm, dodjem da ih stavim kad ono tamo treba bar 37mm ...
  7. Au jbte, znaci ti polomljeni grejaci mogu da budu veliki problem... :/ Daleko mi je Goran, ja sam na Zlatiboru. Mada videcu da izvadim clansku, pa da mozda i odem do njega, ako ne nadjem nekog blize...
  8. Pozdrav, kada sam kupio Bravo 1.9 JTD, palio mi je lampicu od grejaca, mislio sam da je samo neki pregoreo, medjutim zimus kada je poceo da zeza sa paljenjem, bila su potrebna 2-3 grejanja, kupio sam nove da zamenim. Medjutim, odem kod majstora, i on mi kaze da su mi dva grejaca zalomljena i da on to ne moze da izvadi. PA da vas pitam zna li neko kako se to uopste vadi, gde ima majstor za to, i koliko bi me to kostalo? Unapred zahvalan...
  9. Skinuo sam ga. Izgleda da je prethodni vlasnik nesko kopao po njemu, sav je nalomljen. Ugl ispalo je da je se jedna cetkica polomila. Nasao sam neku i zamenio. Zvao sam neki otpad na N BG, 1500 din je ventilator, pa cu ga ipak poruciti da zamenim. Hvala puno na pomoci.
  10. A kako da dodjem do njega? I znate li nekog majstora kod koga bih mogao da idem da mi sredi to? Ja sam u Zlatiborskom okrugu.
  11. Pozdrav ljudi. U voznji mi je prestao sa radom ventilator za grejanje i hladjenje. Da budem precizniji nista se ne sesava kada okrecem prekidac u sredini, gde imaju brojevi 0, 1, 2, 3... Inace trebalo bi da duva ( toplo-hladno). Zna li neko sta to moze biti? Jedan rodjak mi rece da je on morao da menja neko kablo, ili sta vec, i da su mu za taj deo uzeli 200E u servisu. Radi se o Fiat Bravo 1.9JTD, 2001.
  12. Probao jedan pa se... Pokusacu, sad cu da porucim ovu Pa cu da vidim kako ce da se pokaze...
  13. Procitao sam. Hvala... Samo sto ja nisam nigde video da ima ta sijalica od 30mm, hoce li moci da se stavi od 31mm?
  14. Pozdrav ljudi, znima me ako neko zna koje je duzine sijalica u gepeku i unutra na nebu u Fiatu Bravo 19JTD?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...