Jump to content
FAS Goran

xpandzax

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About xpandzax

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/17/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bl.komorars.ba
  • Skype
    xpandzax

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Banja Luka
  • Interests
    Moji klinci, IT, muzika (tehnika),
    Posao: Područna privredna komora Banja Luka

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L 1.4 PopStar

Recent Profile Visitors

844 profile views
  1. Pozdrav. Identičan problem sam imao na mom 500l koji je 2014. Pošto je bio u garanciji, svašta su radili da bi otkrili kvar (podešavanje prozora, gume na ivicama vrata itd) i konačno su našli problem - gumica ili nešto što stoji na retrovizoru, između retrovizora i vrata. To su promijenili i više nije bilo vode. Barem su mi tako rekli. Sretno!
  2. Na silu... Ispod je samoljepljiva traka, tako da kad odlijepiš treba kupiti novu traku i zalijepiti nazad. Lijep pozdrav.
  3. Pozdrav drugari. Nisam dosad pisao sa tehničkim pitanjem, ali sam se susreo sa potrebom da skinem lajsne koje su na krovu (one dvije crne između rubova koji su nastavak krova i samog metalnog dijela krova u sredini). U procesu sam zamijene folije na krovu i dosta ljepila od stare folije mi je ostalo u dijelu gdje su te lajsne. Takođe, kad bi ih skinuo mislim da bi folija bila kvalitetnije zaljepljena. Srdačan pozdrav forumašima
  4. xpandzax

    Blokiran prozor

    Meni se dogodio isti slučaj i isto kad sam silazio niz rampu u podzemnu garažu. Izgleda je to povezano sa položajem vozila. Ugasio, upalio auto i za par minuta sve proradilo ponovo. Moguće je da su kontakti između vrata i ostatka vozila, mada ne mora biti. Nakon tvog posta sam siguran da ima veze sa nagibom vozila.
  5. Feluge imaju iste dimenzije kao i fabričke, u potpunosti je isti standard Bijelih krovova ima i previše u ovom gradu jer je MTEL kupio dosta crvenih sa bijelim krovom, tako da nisam želio ući u MTEL armiju vozila Puno pozdrava 10000 km Prošla su 3 mjeseca i crveni đavo je prešao 10000 km. Iskustvo: - prosječna potrošnja po računaru - 7,2 (realno oko 7,7) - do 3000 km lagane a poslije uobičajne (žustrije) vožnje - potrošena 2,3l ulja - desni (suvozačev) prozor poludio 2 dana - nije se htio zatvoriti sa daljinskim, niti je radila automatika prozora (jedan klik za zatvaranje do kraja) - popravilo se samo od sebe nakon 2 dana taman kad pomislih da ga vozim na servis Sve ostalo radilo i radi (da ga ne ureknem) besprekorno. Vrlo zadovoljan a želio bih pohvaliti i ovlašteni servis - momci su reagovali profesionalno i nijednom nisu htjeli naplatiti dosipanje ulja (Market Auto) - pohvala posebno značajna onima koji se odluče za Fiat vozila u RS. Toliko od mene i pozdrav forumašima.
  6. Acikota, hvala na linku, djeluje interesantno. Možda varijanta za sljedeću godinu, ovo ljeto i Grčku smo pregurali Sasha015, i ja sam imao bojazan prilikom promjene feluga, ali rekoh staviću feluge pa ću brinuti o tome kasnije. Izgleda sam imao više sreće nego pameti, jer je na 500L takozvani indirektni TPMS - ne koristi senzore u ventilima već uz pomoć elektronike proračunava brzinu okretanja svakog točka (brže se okreću manje naduvani jer im je manji obim) pa samim tim detektuju i javljaju grešku. I ja sam bio iznenađen što ništa nije pojavljiivao kad sam stavio feluge :-)
  7. Stakla su problem, ovdje policija kažnjava za sve što nije fabrički postavljeno
  8. Iskreno, pomislio sam da bi mu dobro legle i ostvario sam cilj da mu ih nabacim... Satisfakciju imam od svih koji to potvrde... Što se tiče kilometraže, ne izlazim iz njega jer uživam... A i 4000 km Grčke je pomoglo... Što se tiče cijene, krenuli su krajem prošle godine sa 15k eura, i onda počeli spuštati. Kad sam ja došao do njih cijena je bila nešto ispod 12k eura i ja sam onda još spustio 300eur i to je to. Uzeo sam ga za 22700BAM.
  9. Sretno i lagano na ovom dijelu auto puta od Gradiške, najavljuju kontrole brzine...
  10. Što se kaže, bolje vas našao. Doduše, ovdje sam već neko vrijeme, čitao sam tekstove i nisam se registrovao dok nisam uhvatio malo vremena. Odlučih da budem malo aktivniji. P.S. Hvala za uputstva Pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...