Jump to content
FAS Goran

okmomak

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About okmomak

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/05/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  1. Pozdrav svima! Vidim da se pricalo o pumpama. Ja imam problem sam plovkom. Naime pokazuje tacno, ali ume da spadne i da se vrati na pozicuju. Pokusavao sam mu uhvatim fazon, ali nema pravila... I kad se vozi uz brdo-ni brdo, kad stoji u mestu... Sam od sebe spadbe kao da gubi kontakt, pa se vrati. Nije da ostaje zaglavljen. Radi, pokazuje tacno, samo malo luduje skala. Da li neko zna da li je mozda neki kontak prblem ili sam plovak. Ako je plovak, moze li to da se resi a da se ne uzima nova. MK2 1.2 16V je u pitanju. Hvala, pozdrav
  2. E ovako... da se obratom za preko potrebni pomoc. Punto mk2 2001 1.2 16v sa gasom. Problem je sledeci. Danas sam ga normalno dovezao kuci i kad sam hteo da ga preparkiram, nece da upali. Vergla, vergla ali nece da sastavi. Pumpu nisam cuo da odradi svoje pri dacanju kontakta. Proverim one dzekove kod suvozacevih nogu, malo ih razdrmam ali nista. Ponovo probam cuje se pumpa i sastavi na sec ali ne dalje. Pri sledecem kontaku opet nece pumpa da se cuje. Cak i kad uspe da sastavi, nece da dugo i nece da primi gas u opste. Kao da nisam stisnuo papucicu. Na plin uspem da ga upalim, ali mi se cini da ne radi bas najbolje. Svaka pomoc mi je i vise nego dobro dosla, savet, broj majstora...bilo sta.Hvala! Evo malo pre sam probao reset klapne. I upalio je... da li je moguce da me to zeza. Pre mesec dana sam zamenio i svecice i kabloce i ciscena klapna. I zanima me da li pumpa treba svaki put, pa makar o cim ga ugasis i das kontakt da se cuje?
  3. Pozdrav svima i svaka cast za sajt! Igor iz Beograda, od skora vlasnik Fiat Punto 2001.god. 1.2 16V Benz-TNG :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...