Jump to content
FAS Euroauto Goran

Markobgd

Members
 • Content Count

  9533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by Markobgd

 1. Vi ste bre magneti za budale izgleda. Šta se sve Vama ne događa ja ni u crnoj hronici nisam čitao.
 2. Ahahaha, znači popio si kaznu ka padini Ja zaista nemam vremena da ti odgovaram u 800 redova al nikada me tu niko zaustavio nije a prolazim nekoliko puta dnevno evo već 18god. I niko tu ne zaistavlja za 52 -55... kao i nigde drugde. A i mislo sam da imaš neki konkretniji problem kad ono budalaština sa padine
 3. Na 1600km imao si (ako uopšte imaš DPF) nekoliko regeneracija. Inače, uopšte nije potrebno da se vozi na 3k+ obrtaja, čak ni da auto ima radnu temp da bi se pokrenuo proces regeneracije.
 4. Ih, ne pije on. On će 800g od buta i duplu šopsku...
 5. E sad zamisli koliko je "maloumna" kad si joj tek ti otvorio oči sa tom konstatacijom!? Inače ona živi u zemlji čuda a tada je samo krenula da belom zecu na buvljaku kupi beteriju za sat!
 6. I elektro otvaranje šibera..... Neki to nemaju ni dan danas... ...na C4
 7. 163,90 ja platio malopre na NIS NS kod Big-a...
 8. Felne kao tvoje traži kolega Sveta pa ako si zainteresovan za prodaju kontaktiraj ga...na to sam mislio
 9. Kolega @S.V.E.T.A. traži baš ovakve felne pa ga kontaktiraj ako ne bude video ovo.
 10. Mi smo izbegli ovoliku gungulu sa ovim sedištima. Pre 12god smo (a tada je tek i krenula priča oko njih uopšte) dobili novo sedište neko obično na poklon. Nit je imalo išta spec od tih džidža bidža nit sam ja i znao kakva sve i postoje (a tada nije brate ni bio izbor nikakav) tako da nam je i to bilo super. Presedeli smo u njemu bez problema tih par god i dadoh ga dalje na poklon nekome.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...