Jump to content
FAS Goran

nemanjavanovic

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala svima za savete, Bojan je bio u pravu. Kada sam skinuo konektor video sam da su oni plehcici unutur konektora odvojeni, a pin koji u njega ulazi na faru izgleda kao je goreo. verovatno zbog loseg kontakta pa je varnicilo. U svako slucaju, na konektoru sam izvukao plehcice i oba dela naprskao wd-om i sagrebao prljavstinu koliko je moglo smirglom i spicem noza. problem je resen, sve radi kao sat. za slucaj da neko od vas prepozna da taj deo koji je nagoreo moze da izazove problem, ili neko ima isti problem, slikao sam pre i posle oba dela. gore pre, dole posle, logicno. hvala vam jos jednom!
  2. Od jednom je pocelo da se desava da kada dam desni zmigavac, i stosnem kocnocu pre krivine tempo kojim se zmigavac pali gasi se ubrza za duplo, i rade sijalice i za zmigavac i za stopaljku. Kada zmigavac nije upaljen, a stisnem kocnicu, pali se sijalica zmigavca. Otvorio sam zadnji far u kom se natalozilo malo vode, osusio spakovao nazad i sve je isto. U tom nekom periodu su mi crkli levi oboreni far i desna pozicija (oba napred), sto sam zamenio ali je problem i dalje tu. imate li predlog sta da radim? Ili da ga teram kod elektricara, mada sam zavrsio masinsku skolu i u sustini znam neke osnovne stvari oko kola

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...