Jump to content
FAS Goran

Marko Bravo

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Marko Bravo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Pančevo
  1. Pozdrav, da li nrko zna dobrog majstora za fiata u Pančevu, pored ovlašćenog na putu za Jabuku?
  2. Ok, u Pančevu ima fiatov servis, ali radi samo do 17h do kada i ja radin pa ne mogu da stignem. Možda odem u subotu pa ću javiti ako dođem do rešenja za buduće forumaše. Ako neko ima još ideja nek se javi. Uzgred, vidim da si na temu o ventilatoru hladnjaka pisao, reci mi na kraju jel bio relej ili šta, to nisam ukapirao? Ti si sve releje zamenio ili samo naprskao kontakt sprej?
  3. Ovako redom... Kad uključi ventilator spusti samo do prve crte iznad pola u toku vožnje isto osim na otvorenom putu, što je logično. Nije konfuzno,ti si opisao baš kako treba... Tako je meni i radio ranije Za tremodavač sam pitao čisto da otklonim tu sumnju da mi nisu grškom u prodavnici dali. Hvala na opširnom objašnjenju... Znači dijagnostika mora? I najverovatnije da menjam termostat? Jel zna neko koliko će da me lupe po dzepu za to ako odem u fiatov servis a ne kod nekog dunđera? :-)
  4. tečnost ne gubi za sada. termostat sam hteo da ostavim za kraj, pošto je proveren laičkom metodom sa vrućom vodom u loncu i navodno otvara.. da li postoje neki releji ili tako nešto pa da je do njih i gde se nalaze. i da li stvarno može da se stavi i termodavač od dizela da da mi zato kasnije otvara. bio sam prekjuče kod nekog autoelektričara i kaže da je sve ok, da rade obe brzine i da je to tako, da ne brinem jer se pali ventilator, a ja znam kako je ranije radio. nikad preko jedne crte iznad pola nije rasla temperatura... kilmu trebam da servisiram jer nema freona, da nije zbog toga.. hvala na savetima da još da dodam da grejanje radi savršeno, tako ponekad spustim malo temp. kad sam u gužvi. uključim grejane i otvorim prozore
  5. pozdrav svima.. Vozim fiat bravo 1.6 16v '98 god. Ovako, imam problem sa temperaturom. počeo sam da čitam sve postove o ovoj temi ali braćo ima 93 strane pa da skratim... prokuvao mi je motor, zamenjen dihtung glave ( obrada glave motora pre toga), proveren ventilator ima obe brzine, zemenjen reotsat na ventilatoru i termo-davač ili prekidač ako se tako zove ( nalazi se na hladnjaku sa leve strane) ranije mi je držao temperaturu na pola ( znači ona zadebljana crtica) bilo leto ili zima, posle tih zamena pali kad pređe jednu i po crticu preko pola i spusti tem. do 1 crtice preko pola. Čitanjem postova utvrdio sam da tem mora biti uvek na pola, kao što mi je bila ranije. Pošto mi je vec jednom otišla glava neću da se to desi opet, pošto idu vreli dani. moja pitanja su: Da li je moguće da su mi da litrermo davač u prodavnici za dizele ( pošto je za njih koliko ja znam veća radna tem) ili je nešto drugo? Pomagajte izgubih sve živce, pošto sam čitajući forum zamenio ponovo reostat na hladnjaku misleći da mi ne pali prvu brzinu... hvala unapred
  6. Pozdrav, Marko iz Pančeva. Vozim Fiat Bravo 1.6 16v... Imaću brdo pitanja :-P

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...