Jump to content
FAS Goran

sholle mk2

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sholle mk2

  1. Hvala ljudi Ubacicu sutra slike nesto sam u guzvi bas bas... A i videcemo se 31 ko dolazi pa ce moci da vidi uzivo kako to izgleda al ima posla da se sredi posto su me 2x na parkingu cuknuli pa su malo branici ostecenje nije strasno al mene nervira sredice se kad bude vremena...
  2. Pozdrav svima, ja sam Nikola , Iz Beograda imam 21godinu i Vozim Fiat punta mk2...
  3. Zdravo narode, dosao red i na mene da prestavim zutog puntica... Evo malo opis auta Godina prozvodnje: decembar 2002... Motor: 1.2 8v Nivo opreme: Budzeno (Sporting,Abarth i dosta after market delova) Stanje: veoma dobro sad Auto je doziveo razne Transformacije, provo je bio normalan, onda ga je neki Nemac Nabudzio do maximuma, pa sam ga ja kupio takvog vozio ga par meseci i pceo da skidam sve sto mi se nije svidjalo koliko toliko da ga vratim u normalu tj u neki svoj stil al opet da nebude obican puntic... Ono sto se nece skidati : Ozvucenje preko 20 zvucnika, Cd,DvD,usb,Ekran sve to ostaje, zadnji spojler ostaje, hauba ostaje samo da se sredi da bude lepsa, branicu su isto rucni rad ja sam ih malo prepravio taman toliko da se razlikuju... Felne su 15ke (Stil Auto) ima jos dosta toga itd.>>> U planu je nastavak sredjivanja koliko finansije dozvoljavaju Bice jos slika kasnije dok se naviknem na forum..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...