Jump to content
FAS Goran

Matrix1980

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Matrix1980

  1. Zdravo. Da li ima nekog da napise neku rec o Fiatu Freemont-u?
  2. Zdravo svima, takodje sam novi član. Planiram kupovinu Fiata Freemonta 4AWD, pa sam već otvorio novu temu. Kao što sam tamo i naveo molim najpre servisere koji su imali iskustva u održavanju ovog auta da izdvoje malo vremena i napišu neka svoja iskustva. Auto planiram da uzmem jer nam se porodica proširila pa nam treba auto sa 7 sedišta a s obzirom na gabarite i težinu u zimskim uslovima pogon na 4 točka je apsolutno poželjan .
  3. Želim da kupim polovan ovaj auto sa 7 sedišta sa dizel motorom 2.0 sa pogonom na svim točkovima . Molim najpre servisere koji imaju iskustva sa ovim vozilom, da napišu svoja iskustva i savete pri kupovini na šta da se obrati pažnja. Da li ima nekih specifičnosti u održavanju, da li ima nekih mana. Da li je na "duže staze" bolji manuelni ili automatski menjač? Uz redovno održavanje da li ima nekih problema sa pojedinim delovima, komponentama, elektronikom itd..ako ih ima koji su i da li su skupi delovi i da li su dostupni ili se mora čekati pošto koliko znam proizvodnja ovog auta je u Meksiku. Zahvaljujem unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...