Jump to content
FAS Goran

vatra

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

About vatra

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    KV

Previous Fields

  • Garage
    Z10, 500L Level UP

Recent Profile Visitors

869 profile views
  1. @GiDrA očigledno je da je softver koji tebi treba drugačiji od ovog koji se nalazi na mom uređaju čak i uređaj ima navigaciju i aplikacije što ja nemam tako jedino da sačekaš možda se neko javi sa više iskustva.
  2. @GiDrA Ažuriranje je fabričko za VP2 330 seriju ima i za 334 seriju nisam siguran da li je isto i za 500X. Evo linkova za softver https://drive.google.com/drive/folde...T_?usp=sharing i link za video
  3. Malopre sam uradio ažuriranje, postupak je isti kao i na videu koji je već u ovoj temi. Ažuriranje traje oko 25 minuta. Radio će se nekoliko puta resetovati nemojte ga prekidati budite strpljivi. Na kraju će se uključiti crn ekran i radio će da svira, nemojte paničiti sačekajte. Ja sam uradio ažuriranje zato što mi je posle ažuriranja na verziju 12 prestala da radi komanda na volanu za prekidanje veze(što sam slučajno nedavno saznao, obično neko drugi prekine vezu i ja nisam obraćao pažnju) sada to radi. Da li ima i drugih poboljšanja ne znam, povezao sam telefon radi. verzija je u mom postu od nedavno. I važna stvar auto mora da stoji dok pokušavate da povežete telefon.
  4. Pozdrav svima pronašao sam link sa verzijom 13.00.57.05 https://drive.google.com/drive/folde...T_?usp=sharing da li je neko imao iskustvo da li ovo radi. Hvala
  5. Evo i mog iskustva. Konačno sam potrošio staro gorivo i dosuo na NIS-u G-drive 100 oktana neravnomeran rad je prestao i nema gašenja. Ostavljam problem još otvorenim pošto ovih dana nije bilo nekih minusa ali zasada rešenje jeste u kvalitetnijem gorivu.
  6. Sve sam ubeđeniji da se definitivno radi o fabričkoj grešci pošto danas naletim na 500l, auto kupljen nepunih mesec dana posle mene, i budem bezobrazan priđem i pitam čoveka u kolima da li mu se dešava da mu se auto gasi pri hladnom startu. Naravno dobijem potvrdan odgovor. Već sam počeo da sipam aditivirano gorivo pa ću da vidim kroz nekoliko dolivanja kad se potpuno zameni gorivo u rezervoaru da li to daje neke rezultate.
  7. Od kako je počelo ovo hladno vreme, ovaj problem izgleda postaje ponovo aktuelan. Već sam u kontaktu sa despotom i nažalost problem sa prvim startovanjem motora ili je možda bolji izraz hladnim startom nije rešio zamenom svećica. Kako imam sličan odnosno isti problem da se auto na prvom startu ponaša tako što podigne obrtaje na 1500 i to traje 1 do 2 sec. zatim ili nastavi neravnomerno da radi neko vreme (10 sec) ili se potpuno ugasi. Nakon sledećeg starta sve radi normalno. Posetio sam ovlašćeni servis, ali iz njihovog odgovora da se to i drugima dešavalo i sa izraza njihovih lica cenim da oni nemaju rešenje za ovaj problem. Da li neko ima slične probleme i kako ih rešava? Motor 1.4 95ks benzin.
  8. Nisam se odavno družio sa vama na forumu, a ova tema mi je bila interesantna pošto nisam resetovao bord kompjuter od kako sam kupio auto i podeliću fotku na kojoj se vidi prosečna potrošnja nakon 14700 km. i fotku gde sam bio na relaciji Kraljevo - Zlatar - Kraljevo (Magistrala) Kraljevo - Beograd - Kraljevo (Magistrala i novi auto put), probao sam jednom da se vladam u saobraćaju maksimalno korektno i potrošnja Kraljevo - Zlatibor - Kraljevo je bila 4.7 l na 100 km.
  9. Drugari koji je konačno zaključak za senzore? I još jedno pitanje, da li je neophodno pazariti i poseban set šrafova za alu i čelične felne?
  10. Urkelele, ako si dobio profakturu sa brojem šasije i motora auto je proizveden, samo je pitanje kad će tvoja AK da ga preuzme iz fabrike.
  11. Hvala, kad napravim malo kilometara daću pohvale i zamerke (ako ih bude bilo).
  12. Ja sam pre kupovine bio bezobrazan pa sam tražio da mi nešto poklone kako bih se odlučio za kupovinu baš u toj auto kući. Dobio sam alarm. Što se tiče odustajanja i ja sam bi na ivici da to uradim ali to su oni lepo osmislili. Ako odustaneš moraš juriti auto koga neka auto kuća ima na stanju jer već čekaš mesec i više dana i sebi naravno postavljaš pitanje da li odustati ili ne jer ako odustaneš i drugog auta nema na stanju to je ponovo čekanje od minimum mesec dana. Zakon o zaštiti potrošača kao što sam ranije pisao omogućava ti da povučeš narudžbinu zbog ne poštovanja roka isporuke i u tom slučaju dobijaš svoju kaparu i novac koji si još eventualno uplatio. Prelomni dani za dobijanje šasije su subota ili ponedeljak druge i treće nedelje u mesecu po nekoj analizi koju sam sproveo čekajući moj auto.
  13. Evo drugari da sumiramo druženje u ovoj temi: Model: Fiat 500L 1.4(95 KS) Pop Star Level UP cena 13300 € Dužina čekanja od naručivanja do preuzimanja 41 dan, troškovi registracije 27.020,00 din., kasko Uniqa A+ 31.020,00 din., felne čelične za gumu 195/65/R15 24.400,00 din. Hvala što ste izdržali

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...