Jump to content
FAS Goran

Beogradjanin.

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Beogradjanin.

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto classic 1.2 8v 2009.
  1. cena uklanjanja ogrebotine duzine 80 cm? ako to ne moze,cena farbanja cele haube? hvala!
  2. Pozdrav drugari. Fiat punto classic 2009, ogrebotina dugacka 80 cm od kljuca, da li je resivo? Vidim,mnogi od vas se razumeju u sve ovo,ja ne bas, iako volim automobile. Sta ciniti? Na slici se vidi da je na jednom mestu bas duboko,imam strah da ne dodje do korozije. A ne farba mi se cela hauba. Preporuka,cena?
  3. Pozdrav drugari. Fiat punto classic 2009, ogrebotina dugacka 80 cm od kljuca, da li je resivo? Vidim,mnogi od vas se razumeju u sve ovo,ja ne bas, iako volim automobile. Sta ciniti? Na slici se vidi da je na jednom mestu bas duboko,imam strah da ne dodje do korozije. A ne farba mi se cela hauba. Preporuka,cena? nadam se da sam uspeo da postavim slike
  4. Pozdrav drugari. Fiat punto classic 2009, ogrebotina dugacka 80 cm od kljuca, da li je resivo? Vidim,mnogi od vas se razumeju u sve ovo,ja ne bas, iako volim automobile. Sta ciniti? Na slici se vidi da je na jednom mestu bas duboko,imam strah da ne dodje do korozije. A ne farba mi se cela hauba.
  5. Da hvala, kao nov,nek tako i ostane. Ziasta divan sajt i ljudi su predusretljivi.
  6. Nov sam ovde,ne znam kako funkcionise onaj sajt za proveru kola. Mogu li nekome da dam br.sasije da mi proveri? auto je kragujevacki fiat punto classic
  7. Pozdrav svima,skoro otkrih ovaj forum. Ja sam Vlada iz Beograda. U porodici imamo Fiat punto classic sept. 2009 Dynamic A/C ,presao je za ovih pet i po godina jedva 21 000 km. Odlicno sluzi,kuc,kuc.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...