Jump to content
FAS Goran

Jocman

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jocman

  1. Dodik se vozio u blindiranoj Lancia Kappa, koja je po rijecima mog brata, koji je jedno vrijeme i vozio bas tu Kappu i doticnog, bila prava zvijer sto se tice snage a i opreme i oklopa!
  2. Hvala svima na odgovorima! Danas sam pregledao senzor i ispostavilo se da je bio jako zaprljan :veryangry: i zato je davao lose podatke. Sad je sve rijeseno!
  3. Pozdrav drugari! Naime imam jedan problem! Mucim muku sa pokazivacem spoljne temperature u mojoj Lybri! Nekada pokazuje temperaturu od oko 10 stepeni Celzijusa a nekada, mnogo cesce, temeperaturu koja se krece u rasponu od -30 pa sve do -50! Uglavnom nikada ne pokazuje tacnu temperaturu (spoljnu)! Nisam siguran ali cini mi se da to utice nekako na pravilan rad klima uredjaja. Da li mozda neko ima predstavu u cemu je problem! Hvala!
  4. Pozdrav drugari! Zanima me ako neko zna, da li je nakon promjene ulja na Lancia Lybra-i potrebno ponistiti nesto na racunaru auta, da mi ne bi poslije javljao neki eror ili nesto slicno! Pitam to jer stvarno ne znam a i prvi put vozim novije auto sa putnim racunarom Do sad je bio golf 2 i udri Hvala u naprijed!!!
  5. Veliki pozdrav prije svega!!! Moje ime je Jovica i zivim u Banjaluci (nadam se da i nas primate ) Student sam sumarstva i od nedavno ponosni vlasnik Lancia Lybra-e 1.9 jtd sw! Toliko za sada, a poslije ce biti i neko predstavljanje auta sa slikicama i sl, Pozz

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...