Jump to content
FAS Goran

milan_gt

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

About milan_gt

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Uzice

Previous Fields

  • Garage
    mondeo titanium, punto 1.2

Recent Profile Visitors

1319 profile views
  1. Nekima ne fali ni da im ciko nalepi plocice, ume i to da bude bas kako treba cuo sam, tako da dzabe bacate tih par iljada na plocice kad za istu stvar mozete i za iljadu Samo da razgranicimo, svakom po potrebama, ko je zadovoljan nekim plocicama/diskovima kaze i kakav mu je tempo u voznji, meni recimo ATE keramik traju tacno god dana i super sam zadovoljan.. takodje ATE diskovi su prva liga..jedino sto sam jednom ja zeznuo one power (narezane) nisam im dao dovoljno vremena pa sam ih rano forsirao i iskrivio ih..znaci obavezno par nedelja lagano/normalno kocenje..posle im mozete raditi sta hocete..isto tako mnogi ne znaju da valja i ulje kociono zameniti, i to da se ne kupi neko jeftino pa da bi se ustedelo kao..
  2. Al cim od njih trazis sledeci nivo od te osnovne cena drasticno skace..sto mu dodje da su te osnovne zaista i osnovne
  3. Ovi osnovni su jeftini a ovi malo bolji su naravno skupi, u rangu sa ATE pover/ceramic setom
  4. Ja sam mislio da kod nas samo ATE imaju power i obicne, bas cu zvati da pitam posto su im najskuplji
  5. Jel to ne smete 18" da montirate..da ne pricamo o 20" Nego dobro proveri za to sve novo da placaju pun iznos i to..da se slucajno ne iznenadis..
  6. Nisam, nagodio sam se..jer je i njima lakse da ti ne placaju punu cenu..jos ce ti i smanjiti malo na amortizaciju..nemoj ocekivati da ti plate taj iznos za onoliko koliko taj nov original deo kosta.. Al je bitno da predracun ima sto vise stavki..montaza dela, demontaza, provera..i sta ti ja znam pa se onda fino nakupi..
  7. Ja kupio polovnog mondea tdci 130ks i presao samo ja skoro 300k za 6 god bez diranja seta kvacila..(kacim veliku prikolicu, potpisujem na svadbama.. ) To samo ima veze kakav osecaj imas za tecnu voznju, nece zamajac stradati od brzine nego od cimanja u nizu bez medjugasa ili kod kretanja..
  8. Sreca pa su gume nove inace jedan mali prstic

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...