Jump to content
FAS Goran

Tekijanac

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav svima nov sam ovde i imam par pitanja, uzeo stila pre par meseci 1,6 benz, 2002, prethodni vlasnik mu je menjao tablu i sve sljaka, ali kada utisam muziku neprekidno se cuje kao da disk vrti na prazno, i primetio sam da se zvuk poklapa sa blinkanjem predjene kilometraze na displeyu, ako neko zna o cemu se radi, i jos jedno desna strana kod suvozaca duva hladno, a na vozacevoj stani grejanje radi, da li ima nekih podesavanja ili je nesto vrisnulo. Hvala unapred.
  2. Pozdrav svima, zanima me da li je neko imao problem koji je sledeci, u autu mi se sve vreme cuje da radi kao cd na prazno a nije to u pitanju, a taj zvuk mi se poklapa sa blinkanjem kilometraze na displeju, nisam ka do sada cuo ali sada mi strasno ide na zivce, a ne mogu da provalim odakle dolazi, inace prethodni vlasnik mu je promenio komplet kilometar sat, pa ako neko ima neki savet, hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...