Jump to content
FAS Goran

RubeJTD

Members
  • Content Count

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RubeJTD

  1. Potrebna pomoc oko izbora za Wofer. Imam JVC KD-G821 4x50w player (Takmicarac) ima nazad 3 pozlacenja izlaza Vrata Dvosistemski zvucnik Bas i Visokotonac Alpine SXE-5725S Polica od gepeka Pionir TS 2100 trosistemac Pojacalo Magnat ultra 4000 (1000 w) Planiram da uzmem kondezator od 1F Jos sam u zabuni za Wofer, koja marka, koja snaga, kakav sistem , oblik itd? Nekako vise favorizujem Magnat opremu. Ali da cujem i vase misljenje? Nasao sam Magnat neo force 1200, sta mislite o tome 70e ? da li je to puno? Napojni kabal koje debljine 10-ka ili 20-ka?
  2. Dobro vece familijo! Fiat Brava 1.9 JTD 74Kw 101 Ks (130KS Chip tuning) 2001 god. Dosao je i taj dan da se pohvalim sa mojim auticem... Posle dugog vremena i rada na istom sredio sam neke stvari. Felne , gume, V/M servis, diskovi, plocice i pakne kao i ulje u kocnicama, enterijer, ozvucenje, chip, Xenon i pozicije, osvetljenje tablice i kabine kao i gepeka, dosta nekih mehanickih stvari.. sad da ne nabrajam tacno... 3700e ulozeno u auto (Kupovina, prepis i reg. servisi i sve ostalo) Bez goriva Ovo su neke slike od mog ljubimca koji jos uvek nije zavrsen.... Nisam imao telefon sa kamerom da vam slikam svi poslovi sto su bili na i u autu.
  3. Hvala na odgovoru, ali taj oglas sam vec pozvao to je novo stop svetlo. Kod mene na gepek vratima je isto uradjeno sa tom led trakom, licno sam radio. Ali mi je mac bio bas katastrofa... imao je delove gde pusta vodu unutar gepeka tako da mi treba neka lampa koja ce dobro da dihtuje, razmisljao sam da zagitujem i ofarbam gepek vrata posle ispoliram. Ali otom potom.... ako naleti nesto za manje pare sto da ne...
  4. Znam zato sam ovde i postavio pitanje kako i gde i koliko? :/
  5. Ja vise ne znam gde da zovem... Treba mi neka informacija gde mogu da nadjem za Fiat Brava Stop svetlo na gepek vratima? Da je ocuvano i da radi...
  6. Stigle novi Continental Premium Contact 5 letnji set 195/50/R15 , Cekam felne na Peskarenju i farbanju Pa vam se javljam sa nekim slicicama posle poliranja auta Klasa potrosnje je E a voznja na mokrom je A 71db 7062 rsd za gumu, 3 godine garancije. Dot 0417.
  7. Imas u Sloveniji Cont. gume mnogo jeftinije nego kod nas. Moze ti neko doneti ko je tamo ili ko ide tamo.... Tako da ja cekam samo nekoga da upecam... u Srbiji nema kupovine..
  8. Koliko se bavim iskustvima, sto se tice guma. Letnji set samo Continental. Nemoj da zalite par hiljada dinara, glava je u pitanju. Duze ce vam trajati nego npr. Sava ili bilo koja druga guma te klase, koja posle par hiljada gubi ulogu gume. Ako imate nekoga da vam donese nove 4 gume iz Austrije ili Slovenije daj coveku pare jer tamo su jeftinije i mirna Backa.....
  9. Ako je tako, u redu, nisam bio upucen u to. Hteo sam da dodjem kad je bilo u Ns , ali posao... U redu, druzicemo se na nekom drugom skupu u drugom gradu, ali bas bi voleo da odem...
  10. Ne bih sada da pravim pometnju, da li moze da se organizuje negde u Bg-u ili tako negde na pola puta Srbije.... Za nas iz Vojvodine je daleko dosta, treba mi 15k RSD do Nisa. (Gorivo, hrana, pice, putarina, suveniri)da bih otisao i vratio se kao covek... Eto samo sam dao predlog da se nadjemo na polaputa svi. Smanjimo troskove drugima... Kako zeli te.. ovo mi je zaista bas dosta daleko.. Verujem i ostalim clanovima. bilo bi nas vise da je to blize neko mesto...
  11. Kupujem Stop svetlo na gepek vratima za Fiat Brava 2001 godiste.
  12. Up 189evra/23500 rsd nova cena...
  13. Aluminijumske felne 14 cola petokrake 4x98mm, Skinute sa Fiat, Brava. Sve o felnama vidi te na slikama. Sava gume Perfecta, Januar 2015 godina proizvodnje. Letnji set. Pod garancijom jos godinu dana (10.03.2018 godine) Imate sliku gde je kupljeno i garantni list. 185/60/R14 velicina gume, Made in Poland, Indeks 82T. Moguca mala korekcija cene. Gume i Felne idu u kompletu. Moguca mala korekcija cene. 200e komplet.
  14. Sto se tice tih Blade felni kod Fiata, na stilu su besprekorne, ali vec na Bravo/a Marea nisu mi lepe, njima vise stoje neke petokrake ili one zicaste sa puno linija ali crno siva kombinacija Super za Test!
  15. Trebaju mi Alu felne R15 4x98mm i letnje gume za Fiat brava sad ne znam jedni kazu 195/55/R15 drugi kazu 195/50/r15. Da li moze koja slika od felni?
  16. Izvini, nisam na vreme video inace bih uzeo od tebe. Naruceni su treba da stignu. Srecno sa daljom prodajom.
  17. Kada sredim stai mam slike postavljam u odgovarajucu temu. Snimicu i zvuk pa da to cujete P.S. Voleo bi vise da je Bas i srednji ton ali u redu, bas i visoki ton nekako mi visokotonci ne trebaju dole ali ajde za taj novac nije lose ai ne moram da se bakcem oko namestanja budzenja itd.... Naravno da slusam glasno dok vozim van naselja i zelim da se opustim. Ali naravno znam kako se treba ponasati sa muzikom , sve do granice Nadam se da ce trajati, jer kako kazem do granice se moze pojacati preko nista, samo zelim cist zvuk. Nema poente niti svrhe do panja pa da probijaju. Onda ova tema za pomoc moze da ide lock ili arhiva... Hvala vam momci, naruceni su stizu u utorak.
  18. Ovako nasao sam nesto zanimljivo? Sta mislite za ovo? 35 e par kaze da su novi bukvlano?
  19. Znaci imam plejer vec, imam nazad na polici trosistemce Pionirove pogledaj na netu kakvi su to zvucnici. Imam napred u kon. tabli , zamenuo sam one pistavce sa dvosistemcem (Srednjotonac i visokotonac) 87mm zvucnik, umesto samih fab. visokotonaca. Sada mi samo treba neki zvunik za vrata i zato pitam za pomoc,zelim da se lepo uklopi sa ovim zvucnicima. Da ne bude da je nesto prejako ili da je nesto preslabo.... ako razumes sta zelim da kazem? Zelim da je nesto slicno da sljakaju isto. Treba mi savet sta da radim striktno za vrata? Da li da stavim okrugli neki ili elipsu?Sta je bolje i sta daje kvalitetnijki zvuk kada je elipsa ili okrugli sa reducirom? Koju marku zvucnika da stavim, nesto od pionira ili? Da li da stavim sam BAS ili da stavim Bas/srednjotonac? Kolika snaga zvucnika da bude? (Moj plejer je 4x50w, pogledaj na netu o kakvom plejeru se radi, nije kao i svi obicni. Dobor tera, takmicar je u pitanju), to mene interesuje

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...