Jump to content
FAS Goran

nemanjadj

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Divljam skoro svaki dan bar jednom nedeljno idem da avalu sa drugom da se vozimo.Plocice sam do sada stavljao Bosch dobio sam od kuma 5 pari prva ugradnja i bile su solidne samo mi traju kratko oko 5000 do 6000h,diskovi su njegovi fabricki i vrhunski su samo sto su se skroz pojeli pa moram da ih menjam,jedno 10 puta sam ih pregrevao skroz,kad izadjem iz auta oni crveni kao zar sijaju ko fenjer.Amortizere sad sam stavio zadnje u ap sportu neke sugave,puko mi jedan,a i amortizeri mi procure nepredjem ni 10000h
  2. Kolege hteo bi sve da vas pozdravim.Imam vise pitanja za vas. 1.Zanimam me gde mogu da kupim neke sportske amortizere za 1,2 8v 2002g? 2.Plocice i diskove isto sportske ili neke koji su dobri? Unapred zahvalan i ako moze sa malo vise detalja posto sam u to totalno neupucen samo znam da vozim proverim ulje i nesto osnovno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...