Jump to content
FAS Goran

NenadAleksic

Members
  • Content Count

    828
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NenadAleksic

  1. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11628344/fiat-stilo-19-multijet Moj auto, prodaje se zbog prosirenja porodice.
  2. Chip Tuning, DPF OFF, EGR OFF, Swirl Flaps off, DTC OFF, Speed Limit OFF, AD Blue OFF. Radimo kompletan teretni i putnicki program. Povecanje snage, smanjenje potrosnje. Kontakt telefoni: 065/55-666-14 i 060/022-62-17 https://www.chip-tuning.rs/
  3. Sto se tice spoljasneg izgleda tu ne bih nista vise radio, samo cu ponovo zatamniti stakla. Jedina stvar oko koje se dvoumim jeste da li da farbam plastike na branicima i vratima u boju auta ili da ostanu crne samo da ih osvezim crnom bojom. Svaki savet je dobrodosao. A sto se slika tice, odlicna opcija, sad tek videh i onako me postimage smarao.
  4. Evo nekih novih slicica. U planu je da se radi auspuh i da se ubaci ponovo neka multimedija.
  5. Slike posle farbanja i slike trenutnog i buduceg volana.
  6. Stigao auto sa farbanja, sredjene te neke sitnice koje su mi smetale. Koliko sam video ok je uradjeno, posto je bio mrak kad mi je auto doteran. Ako stignem sutra vracam letnji set i farbam klesta. Stigao je drugi volan, montiram cim stignem i kacim slike.
  7. Evo rezultati sa Dyno. Otisao je auto sinoc na farbanje, nesto malo sto ima kod zadnjeg levog tocka da se sredi sto mi bode oci vec neko vreme a mrzelo me da budem par dana bez auta. Pre remapa izbacio mislim 141 ili 142 ks, ali nije bila najidealnija situacija za merenje em zimske gume em je malo vise bio naspanovan nego sto treba pa je izbacio malo vise nego sto jeste. Zato sam i napisao oko 180 hp posto je izbacio 187.
  8. Pozdrav ekipa, nisam dugo pisao na forumu, imao sam dosta nekih obaveza pa mi je auto bio u drugom planu, medjutim sad sam krenuo opet malo da cackam i da sredjujem. - Odradjen Chip Tuning na ~ 180 hp. - Porucen drugi kozni volan posto je moj u ocajnom stanju. - Danas u pregovorima za farbanje (posto kod je pocela farba da mi spada kod zadnjeg levog tocka) - Ovih dana ponovo farbam kociona klesta i vracam letnji set guma. - Uskoro pakujem novo ozvucenje po stoti put, posto radim sa tim pa stalno nesto menjam. - Ovih dana kad uhvatim vremena u planu je da odradim led osvetljenje gepeka. To je to za sad, bice slika. I najnoviji update bez dozvole sam mesec dana. Pa sad gledam da sredim sto vise stvari dok ne pocnem ponovo da vozim auto.
  9. Evo malo svezijih slika auta, ujedno i sa skupa. U Sapcu organizujemo skupove otprilike svake dve nedelje. Treba ponovo da zatamnim prednja stakla i da sredim foliju na prednjem braniku posto je ispucala, a posle toga verovatno neki Chip na 170 ks i nesto jos da se cacne oko izduva.
  10. Kladim se da ces ofarbati to, posto vidim koliko vodis racuna o autu ne sumnjam da ces uskoro srediti.
  11. Videh za cukanje, mene je skoro udario neki lik od pozadi identicno, pricao telefonom nije me video uopste, izgrebao mi branik, zeznuo mi parking kameru al je platio sve, farbanje kompletnog branika i novu kameru.
  12. Malo je radjeno na autu: - Ofarbana klesta - Ubacena doubledin multimedija Pioneer - Zamenjene plastike za svetlo tablice koje su korodirale i ubacene led sijalice canbus Ofarban je i zadnji branik posto sam imao cukanje, udario me lik od pozadi, pricao telefonom i nije me video u opste. Tom prilikom mi je sjebao i parking kameru pa cekam drugu da stigne sa aliexpress. Ostale slike kacim sutra.
  13. Pa meni su skinuli na tehnickom za par minuta ali je ostalo mnogo lepka, pa sam lepak na kraju skidao nitro razredjivacem, on ga najbolje skine, a kazu mi ljudi da je najbolje grejati foliju fenom pa onda skidati da onda ne ostaje puno lepka na staklu.
  14. Morao sam da skinem folije sa prednjih stakala, nisu hteli da me puste na tehnickom. Ovih dana pada zatamnjivanje ponovo.
  15. Imam stvarno veliki izbor javi se na: 065 55 666 14 posto su mi obrisali linkove koje sam postavio do svoje fb stranice, krsim pravila foruma...
  16. Nisam pisao neko vreme, ubacene led pozicije u prednje farove, bilo je muke. Takodje ubacene led sijalice za unutrasnje osvetljenje, mislio sam da radim osvetljenje nogu ali nema potrebe ovo sija vise nego odlicno. Imam nekih planova jos, ali ne stizem da radim oko auta.
  17. Danas smo probali bas da nabacimo dosta prasine na staklo kamere, posto je auto bio izuzetno prljav i za divno cudo vidi se i kad je prasnjavo. I ja sam razmisljao o tome, ali mi se vizuelno ovde najbolje uklapalo. Inace kameru sam vise ubacio sto volim da cackam i sto je lepo imati nego sto mi treba. I sto mi je dobra fora kad ubacim u rikverc da se vidi na monitoru sta se desava pozadi.
  18. Bole jeste crna folija ali je pod uticajem vremena ispucala, planiram uskoro da skinem pa da zalepim drugu, tj da oteram nekom ko se time bavi da zalepi mat foliju, jer ako ja budem lepio nece liciti ni na sta. toma ks DVD me kostao malo vise od 100 eura, kupio sam ga od drugara za 100 e ali mi je stigao bez ugradnog lima i sa isecenim dzekovima pa sam morao to da nabavim i da sredim pa me izaslo koji dinar vise. Inace ja se bavim prodajom ozvucenja i modeli ovog tipa kostaju 100 - 120 eura. Kamerica je kostala sa postarinom 2050 dinara. S obzirom na cenu kamerice zadovoljan sam kvalitetom slike. Sto se nekih planova za u buduce tice, razmisljam sta raditi sa farovima, neka ideja je bila da se ubace sociva i traka za day light i zmigavac, ali videcemo. Takodje je jedna od ideja da se uradi chip na 170 ks i verovatno ce i jedno i drugo uskoro biti. Takodje treba da radim i led osvetljenje gepeka.
  19. Konacno uhvatih vremena da ugradim parking kameru, prebacim letnje tockove na auto i da oteram auto na pranje. Evo detaljnih slika a i malo novih slika auta.
  20. Danas cu ako stignem bar kablove da provucem kroz auto i da vidim kud mogu da izadjem iz auta kablom.
  21. I to sto kazete. Oznake ostaju. Stigla kamerica, ovih dana kad obaveze i vreme dozvole bice montaza.
  22. Sto se parking kamere tice to ubacujem cisto zato sto mi deluje zanimljivo imati, a nije mi potrebna pri parkiranju ali lepo izgleda i sto volim stalno nesto da cackam. A trenutno je kod mene drugarova kamera za snimanje saobracaja, uzeo malo da se zezam, okacicu po koji snimak kad stignem. Znaci moracu da odustanem od skidanja oznaka sa gepeka, ne daju mi se bas pare da neko zatvara rupe. A sta mislite da skinem znak pa da preko zalepim stiker kao sto je kolega Bucalo uradio na svom? Doduse ne znam dal je on ispod zatvarao rupe.
  23. Porucena i parking kamera. Sutra stize, ugradnja ovih dana cim stane kisa. U planu je ovih dana da se poskidaju oznake sa gepeka. Ali mi rece neko da na Multijetu ima rupa ispod znaka. I sto se tice izgleda necu nista vise raditi sem modifikacije farova kad se skupi malo para za sociva i razmislicu da li cu stavljati prsten oko sociva ili cu stavljati traku za daylight i zmigavac. Razmisljao sam o spustanju auta ali sam definitivno odustao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...