Jump to content
FAS Goran

Sigtran

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Sigtran

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Rakovica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.9 JTD
  1. Zahvaljujem se organizatoru, vredelo je otići i videti.
  2. Tako sam prvo mislio da će biti, ali pošto je finalni dogovor da idem zajedno sa Alex, Alex+1 i Belibravo, onda se nalazimo sa ostalima u KG, ili u nekoj kafanici ili pred FAS-om ili gdegod već... čujemo se, telefone imamo.
  3. Pitanjce: Kako je sto se parkiranja tiče za one koji dolaze ne-Fiat (i ne Alfa, Jeep, Ferrari, itd...) automobilima, pošt navodno ostali auti neće moći u krug fabrike?
  4. Ma može i bez Fiata, i ja ću morati tako, pošto mi je ćale maznuo puntića da ode u banju i zato ću morati non-fiat porodičnom limuzinom... A pošto moja lepša polovina izgleda ipak neće ići, evo kod mene bi sigurno bila barem dva mesta, pa ti razmisli i potvrdi. Dakle da ažuriram, tj. uklonim +1: 1. Neša 2. matdjo 3. majstormica 4. podvarak 5. Mijailovic 6. Ivan BG 7. peckoni 8. Markoni Bg 9. Kvatroporte 10. Grim Reaper 11. Sigtran 12. Branko 13. Vibe303 14. filipv6 15. RazoR +1 16. VeljaDJ 17. Fiat Brava 1.4 12V 18. Aca 19. Stefke 19. Lancist
  5. Ako mogu da povedem i ženu da i ona uđe u fabriku, onda računajte i mene 1. Neša 2. matdjo 3. majstormica 4. podvarak 5. Mijailovic 6. Ivan BG 7. peckoni 8. Markoni Bg 9. Kvatroporte 10. Grim Reaper 11. Sigtran +1
  6. Evo ja otkazujem, glupo mi je da ženu ostavljam pred fabrikom... Lep provod svima.
  7. ^^^ Hvala svima, proveriću tu malu antenicu dole na kraju, ispod obloge. A što se tiče ampulice, valjda nije ispala ako ključ još uvek pali auto? Nego može li neko da mi potvrdi da kada se pritisne dugme daljinskog, crvena lampica zasvetli ali baš na bratko, možda 1/10s ili tako nešto? Da li je to normalno?
  8. Malo bi mi bilo čudno da je otišao mikroprekidač, jer 1) prestalo je da radi odjednom, ništa nije zezalo i pravilo bilo kakve probleme pre toga 2) pritisak na isti i dalje daje isti osećaj pod prstima kao i ranije 3) kada ga pritisnem, zasvetli diodica. Pošto je on samo prekidač i ništa više, to bi trebalo da znači da ipak radi svoj posao. Naravno ne znači da ne grešim, videću da probam ručno da prespojim pinove koje on spaja pa da vidim da li će da radi. Hvala na ideji.
  9. Zar ta antenica (koliko shvatam oko same brave) ne služi samo za imobilajzer, a da je antena za daljinski (i alarm) ustvari negde drugde?
  10. Nažalost, rezervni ključ nema daljinski, pa ne mogu da na lak način saznam da li je do ključa ili auta...
  11. U pitanju je Punto mk2 1.9JTD ELX 2002-go godište. Do pre neki dan mi je besprekorno radilo otključavanje/zaključavanje daljinskim na ključu i onda najednom prestalo. Kad pritisnem dugmence na ključu lampica nakratko blinkne ali auto ne reaguje. Ključ i dalje normalno pali auto bez greške. Probao sam sa promenom baterije, ali isti problem, dakle nije do nje. Budući da lampica na ključu zasvetli kada se dugmence pritisne, rekao bih da on šalje kod. Da li je moguće da se "desinhronizovao" kod u ključi i u kompjuteru, i da li postoji neki način za njihovu sinhronizaciju? Pomislih takođe, možda je neki osigurač u pitanju, ali pročitah uputstvo i ne nađoh niti jedan osigurač za "remote locking", samo neki F38 koji je za centralno za sva vrata (pogledah i njega, ali je on OK). Dakle šta bi još moglo biti? Senzor na autu koji prima komande (gde se on uopšte nalazi)? Neka druga ideja? Molim za pomoć iskusnijih.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...