Jump to content
FAS Goran

simkec

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About simkec

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/06/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad
  1. Ja ću da se nadovežem sa jednom situacijom, očigledno nema veze sa tvojim problemom ali čisto neka stoji zapisano. Punto 1.3 mjet 2010 god., napolju je bilo oko 0 stepeni, auto se nije vozio 24h, nakon toga upalim ga, hoću u rikverc, sutra malo, samo prva i malo teže druga brzina. I tako sam ja vozio u drugoj brzini 10-15ak km. Nakon toga, menjač je "profunkcionisao" ka svim brzinama, u međuvremenu sam pokušavao ali bezuspešno. Pretpostavljam dijagnostiku da se zaledio i trebalo mu je vremena ga auspuh i motor odlede, ali bila je veoma neprijatna situacija
  2. Pozdrav kolega.jankovic, prvo pohvale za pojasnjenje, svaka cast! Usresredio sam se na tvoj opis, pregledali desni krst i solju, ustanovili da je solja u jednom kanalu ulubljena (ostecenje vidljivo golim okom). E sad pitanje, ako neko zna odgovore, da li je pri menjanju potrebno zameniti i krst i solju ili je dovoljno samo solju (naravno sa "stanglom" do menjaca), koliko smo videli sa krstom je sve u redu, da li moze biti problem i kod njega iako nije vidljivo golim okom? Gde nabaviti delove, u Stojanovu u NS originalni delovi su 40k, kvazi proizvodjaci 10k, autoricambi cu proveriti? U pitanju je fiat punto 1.3 mjet 2010. Hvala! Poceo da trese na 60000 km, sta reci!!!???
  3. Pozdrav markosdbg, isti slucaj imam na 1.3 mjet. Reci mi molim te od koga si nabavio delove, koliko su kostali i pitanje da li je potrebno menjati krst, jer koliko smo videli samo je solja stradala?
  4. Pozdrav svima. Ja sam Simke, vlasnik Punta 1.3 mjet 2010 god. Moram da pohvalim forum, ustedeli ste mi verovatno nekoliko kilograma zivaca i vremena kako bih uzrokovao problem. Svaka cast kolegama!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...