Jump to content
FAS Goran

drmika

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About drmika

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    SM <> NS
  • Interests
    Mašinist

Previous Fields

  • Garage
    Škoda Fabia II
  1. ev da se i ja Zapljunjem, danas sam imao izletanja i mucenje po snegu sa Conti 860 2017 godiste, kupljena kad se pojavila, šara oko 6mm, prešla oko 35k. Prvedve godine je ekstra bilo, prosle nije bilo snega, ove na ovoj kiši neki dan slajfovala. Jutros za SM iz NS i najnormalnije se ponasala uz venac, pa onda okret niz venac, pa Inđija pa okret do Pazove pa autoput za SM, svo vreme je bila korektna upravljivost. U SM snega na sve strane i krenuo drift :D ja skrećem ona kud ona hoce, uz breg nece da popne pa haos, i na kraju me pri 25-30km/h okrene... Sutra idem po druge gume, i opet bih uzeo premium, ali skupa rabota ako mi traju 3godine, Međutim sa druge strana presla je dosta, ali se nije pohabala, ima dobru saru ali i puno linijica po sebi. Na testovima ima taj Krispal koji me kopka te dve ko jedan conti :D
  2. Bio sam Član AMSS pa potom AMC auto moto club, na istom mestu je i grin auto. međutim ove godine od strane AMC neke izmene u ugovoru, drugacija evropa, premium paket drugaciji... komunikacija 0 sve hoce usmeno nista pismeno... i kad je krenula priča ovde o APR nije mi ni palo napemet da pogledam kad oni bre sa 100.00 rsd garantuju ha ha ha pa mili cvik je više zaradio i tako da mirnije spavam uzeh opet AMSS, Atlas jeste bolji, ali i mnogo skuplji.
  3. Nalazi se u B stubu, morao bih skidati plastiku sa unutrasnje strane da bih slikao, Stavljena su dva otpornika u jack / konektor, nista lemlljeno, samo nagurani, na internetu sam nasao da se prodaje gotov 2.7 oma, a opet nasao sam da su stavljali i 3 komada po 10 oma, Sve je male snage 0.25W
  4. Jeste otpornost / osetljivost suvozacevog pojasa. Brat je rekao da je majstor tu stavio dva otpornika, sutra cu proveriti da li zna detalje, ili da li mogu lako pristupiti pa da uslikam.
  5. Konacno se sklopilo vreme brata i dijagnostičara. Resen problem airbag lampice, senzor u pojasu je pravio problem. Zamenjen jedan grejač i to je to za sada. Ceh 1000din. Abs lampica je u stadijumu posmatranja.
  6. Auto je bratov, on je navikao na dizel njumu je sve super. Ja samo na benzin / plin od polaganja.
  7. Chuj bio, vozio auto je ok. Ja nisam navikao na dizele pa mi neobicno u leru tandrkanje, ali u voznji nista. Cist, uredan svako dugme sljaka, burazer ce sutra da vidi za airbag lampicu. Meni na njemu nista ne smeta, sem dizela ha ha ha.
  8. Burazer bas nema sreće sa kolima, nedavno mu je ford mondeo 1.8td otišao u ..... a on je baš ono momački sipaj gorivo i vozi, a kad stane e onda se nešto radi. Pročitao sam tvoj oglas, topic 19 strana i samo sto nisam bio za je turbina (na fordu mu povukla ulje motor puff), ja sam vozio bravu 1.6 16v (sad je kod drugara) i nekako sam pre vukao na istu. Međutim održavanje i cena i mene benzinca pokolebalo i tako dođoše brat i drugar kod Vas. Brat je obećao da će ovaj put biti pažljiviji prema istoj, a ja ću verovatno dodavati informacije o istoj, jer ipak 9 godina je na forumu, i 300+k km je lepa informacija za druge ljude koji bi želeli kupiti Mareu. Vama srećna potraga za novim autom, koji će vas služiti verno kao i ovaj. A ja cu sutra za selo da vidim uživo ovu lepojku
  9. A moze se nastaviti istorija iste od drugig Vlasnika, brat moj ju je uzeo.
  10. i na kraju kupljena Fabia II, jer dok sam se neckao i ovde razmisljao pojavila se jedna Hvala.
  11. mozda jesam, mozda nisam, al sad razmisljam da ne pogresim opet.
  12. Lepo rečeno, odbacio sam je zbog godina, i znam da sam sad opet dosao do 2003 2004 gde mogu libru naći, ali ovo sma spustio samo jer kolegin auto pa znam istoriju. i sad tu i jeste dal uzeti tako nesto ili mladje, tipa laceti... ovde je bila jedna libra benzin, 1.6 plin, i toliko sma se neckao i na kraju odustao, jer je tipa 2001.
  13. po nekim opremama klot, jednu sam video 2000 bila, od astri bi gledao 1.4 sa lancom, a i one su mladje, ali sad me ovaj stilo privlaci, ima ih po oglasima i jeftinijih, mozda i boljih, ko zna, al na ovom se zna sta je radjeno i jos registrovan skoro 10 meseci.
  14. Na stilu od kako je došao, izmedju motor a i menjača curka ulje, tipa za 6m spusti 1 tackicu, i kolega tad dospe 1-2deci. Ali nije nikad menjač skidan, ni lamela. Na autu su zamenjene sve 4 opruge, dvaput sileni napred, ležajevi točkova, i diskovi i pločice pre par godina. ali stilo je 2004, malo uima ulubljena vrata zadnja, i mogao bih ga dobiti za 2100e stim sto uskoro je 60000 od poslednjeg velikog servisa, ali bi ja sad sigurno i vodenu menjao, sto je mnogo mnogo je, a laceti kontam oko 2400e. Kolega nikakve promene u zvuku turbine sve ove godine nije primetio, a isto kad ga gasi nekad malo zavibrira nekad ne, i tako od starta, znaci nista mu se nije promenilo u zvuku, radu godinama. Astra g koja se svidja, ima ih i bez abs, a kakvi airbag na sve strane...
  15. da ne otvaram temu, ovde cu sigurno dobiti odgovor . Do septembra sam vozio fiat bravo 1.6 16v na plin. Sa bravom sam bio vise nego zadovoljan, ali posto sam imao udes drugim kolima počela je da me brine bezbednost istog i rešim da ga menjam. Čekao sam drugara koji ima stelu za Corsu D 1.3, ali kad je stigla nije to to. Pošto će moja devojka češće od mene voziti njeni predlozi su astra g zbog izgleda, lybra i Chevrolet Lacetti (liči na astru). Medjutim ja sma iz igre izbacio lybru zbog godina, astru jer slaba oprema. ostaje taj lacetti koji mi se jedan u NS svideo nalazi se na PA https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9345779/chevrolet-lacetti. ALI u priču ulazi Stilo sa stilom :D. kolega prodaje svog stila, lično ga je dovezao iz nemacke 2007-8. tada je imala malo preko 100k, Stilo je kraj 2003. u Srbiji je on snjim presao 100k i sad je prodaje. sa njom nikakvih kvarova, sem senzora radilice dvaputa, dva velika servisa, čak mu majstor nije ni vodenu pumo hteo menjati, jer je fabrička u dobrom stanju. Za stila znam da održava uvek sa novim delovima i to ne najjeftinijim, ima dva seta točkova starih 3-5 god. I tu je moj problem, šta uzeti lacetti koji se i devojci svidja ili stila koji se meni svidja zbog istorije zadnjih 8 god. Ja godisnje prelazim 7500-10000, i sa stilom me plasi zamajac, turbina dizna sve je to skupo. za zamajac mogu generalku na benzincu . Ali opet uzevši da auto ima 200k realnih, ja se nadam da ne bi trebao imati nikakvih problema sa motorm, turbinom, diznama. ali ostaje plivajuci, ovde ste pisali da odlazi na oko 200k. nisam ne znam sta mi je činiti. Svaki savet je dobro došao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...