Jump to content
FAS Goran

srdacar

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by srdacar

  1. a da ste videli i tu drugu sliku na kojoj je slikan enterijer u perfekt stanju ( ali je slika bila malo lošijeg kvaliteta što govori da nije slikano istim aparatom ili je nešto muljano sa slikama ) i sve to za 1500e, išao sam da ga vidim samo zato što je na 5 min od mene pa mi je bilo usput sa posla, bolje da nisam.. nisam znao za te cake da google prepoznaje slike, mnogo dobra stvar!
  2. Zvao sam čoveka za ovog punta, pored ove jedne slike imao je i sliku enterijera ( fabrički sporting enterijer u savršenom stanju makar na slici ) ali je kasnije obrisao i ostavio samo ovu jednu. Prvo što sam ga pitao preko telefona je to da li su to prave slike od baš tog auta ili neke sa interneta ( razlikovao se kvalitet prve i druge slike ), tvrdio je da su to baš njegove slike. Kada sam došao da vidim kola jedino je boja ista a ostalo se ništa ne poklapa, ni enterijer ( bio je onaj klasičan a ne od sportinga ) , nije imao ni pragove ni kačket, jednom rečju prevarant. Pitam ga zašto me je slagao a on kaže ne znam to je sin nešto kačio slike i počeo da se vadi a sa njim sam pričao telefonom, ne sa sinom.. A generalno stanje auta je očajno, pojela ga korozija sa svih strana, sreća pa mi je bio blizu a da sam dolazio iz drugog grada platio bi mi taj u najmanju ruku putne troškove samo zato što laže..
  3. Pozdrav svima, ja sam Vlada iz Beograda, vozim puntića jtd-a i zadovoljan sam njim.. Ovo mi je treći auto u mojoj skromnoj vozačkoj karijeri i uzeo sam ga od ćalca ( inače pouzdan čovek, videćemo šta mi je uvalio ) Nadam se da ćemo uz druženje i rešavati neke probleme ako do njih i dodje ( dve glave su pametnije od jedne ) Živi bili..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...