Jump to content
FAS Goran

jure

Members
  • Content Count

    321
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by jure

  1. jure

    Zdravo,. Ivane.

    Zamolio bih te za pomoć i neki savet.Pošto mi je vozačevo sediste propalo i jedan tapacirung polomljen tražio sam zamenu za doticne, i pošto nisam mogao da nađem sa identicnim dezenom kupio sam kompletan interijer i igrom slucaja naleteo na sedišta u extra stanju sa el.podešavanjima i grejacima sedišta.Pošto se slabo snalazim sa ePER-om  interesuje me kako mogu da razlikujem kontrolne module u vratima vozača i suvozača?, Koliko sam ja ukapirao sa njima se upravlja memorisanje položaja retrovizora.Da li su mi potrbni i moduli iz tog vozila ili mogu moji već ugrađeni,primetio sam da su suvozački po rasporedu i broju pinova isti ali konektor za desni retovizor ima više žica (9 ) u odnosu na moj retovizor koji ima 5 žica.Što se tiče Sedišta mislim da neću imati problema pošto imam kompletan ožicen konektor ispod sedišta,jedino moda problem sa vazdusnim jastukom na suvozacevoj srtani jer ovo sedište ima oc senzor a na mom nema ili bar tako miskim posto nema onaj sivi konektor ni u sedištu ni u instalaciji ka centrali jastuka.

    Izvinjavam se na ovakvom obracanju ali bih te zamoli za neki savet ili neki link sa tom problematikom.Od prvog dana kada sam kupio ovog Stila poželeo sam takva sedišta, dugotražio ali bezuspešno sve do juče kada sam slučajno naleteo na njih i bez razmišljanja ih uzeo.Pozdrav i još jednom se izvinjavam na ovkvom obraćanju.

    1. jure

      jure

      Pogresno mesto  ovog posta, izvinjavam se svim a pogotovu Ivanu

       

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...