Jump to content
FAS Goran

mk25121994

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About mk25121994

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo II 1.4 T-JET

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sad vidim da sam temu stavio u felne i gume :D, molim moderatore da premeste
  2. Kupujem prednji znak za masku crveni T-jet za novi Bravo Ovaki:
  3. Iscitavam sad temu gde @Mijailović P. popravlja sve aktuatore sa skidanjem table, koliko vidim ipak nisu svi aktuatori isti.
  4. Znaci jedan set za reparaciju je dovoljan za 4 motorcica? A za recirkulaciju ne postoji samo poluga, nego moram ceo motorcic? Novi su skupi generalno, gledam na ebay 75 funti x 4, a polovni su isti kao i moji, tako da bih da ih otvorim i zamenim potenciometre, ali koje da kupim i gde, mehanicki se dobro snalazim ali elektronika mi je strana, vidim neku pricu oko potenciometra da se postavi poluga da otpor bude na sredini, to mi nije jasno ako centrala svakako sama steluje i uci polozaje. Planirao sam da pribavim sve sto mi je potrebno pa lepo jedan vikend da raskupusam sve i sredim.
  5. Isticah celu temu, sve je jasno ali opet i nije da li moze neko da napise sta sve treba sa brojem dela za kompletnu reparaciju, znaci da skinem tablu i repariram 4 motorcica i peti za recirkulaciju treba: -1 set za reparaciju iz Bogunovica (ili treba 2 i koji je broj dela) - poluga za klapnu recirkulacije ili ima samo ceo motor (broj dela) - potenciometri (broj dela, koliko ih treba, da li su svi isti?) - kad se sve vrati, da li postoji mogucnost nekog zajeba pri montazi ili ne moze da se pogresi sa polozajima osovina - I na kraju da li je dovoljno stisnuti auto i mono da se klima sama nasteluje ili mora dijagnostika, da li sme klima da se upali pre stelovanja
  6. Pozdrav, skoro sa radio remont famoznog M32 menjaca na Bravu 1.4 T-jet, i od tad mi druga i treca ponekad zapinju pri saltanju, a pre remonta su lepo upadale, mislim da je do stelovanja sajli, ali ne znam tacnu proceduru, bio bih zahvalan ako neko zna ceo proces da mi pojasni.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...