Jump to content
FAS Goran

Darko Kg

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darko Kg

  1. Prodajem plocice Bosch za Zastavu 10/Punto Classic. Plocice su iz orginala, kupljene u ovlascenom servisu. Cena 2000 dinara. Filter za ulje i vazduh Mann. Cena za obadva filtera 1000 dinara, Dva litra ulja Motul 8100 X-cess 5w40 (Mass). Cena za dva litra 1000 dinara. Ko uzme sve odjednom, cena 3500 dinara! https://www.kupujemprodajem.com/user.php?action=welcome Kontakt: 0638667335
  2. Ja sam nasao jednu flasu Shell-a, uvoznik Orbico i kad ukucam bar kod, ne daje mi podatak da je orginal.
  3. I ja imam problem sa kilometrazom. Otisao da kupim Ford Fiestu, koja je ovde kupljena i sa svim papirima i servisnom knigom. Na satu 157.000km i naravno kupim. Kaze covek to nije ta kilometraza, prava kilometraza je 127.000km. Kaze vidis meni je crkao kilometar sat i ovi u ovlascenom nisu znali da vrate km sa polovnog sata i nastave da servisiraju auto sa uvecanom kilometrazom koja je bila na polovnom satu. Sad u servisnoj imam skok od 30.000 km i ne mogu da vratim 30hkm jer mi se drukcije vodi u servisnoj. Gledam vecu kilometrazu na satu, a znam samo ja da je manja Ja sam sve to proverio u servisu, al ko da mi veruje kad je budem prodavao.
  4. @Denis891 Mozda nisam dobro razumeo tvoje pitanje. Ako su ti nosaci krivi u smislu da su osteceni, to neces moci da nadjes u prodavnici. Mozes da potrazis kod ovih sto rasturaju vozila, ali tesko da ce da ti taj nosac prodaju bez balans stangle. Jedino ako je usled nekog razloga iskrivljena, pa da ti u tom slucaju skinu.
  5. Nemas metalni deo da kupis, stari se raspunktuje i ubace se nove gumice. Kupujes samo gumice.
  6. Znam kad su na tehnickom pregledu dobili obavestenje da ne prave pitanje oko rucne kocnice za Z10 i Punta Clasic. Neko je to tad dozvolio, uvlacili su se Fiatu a sad mi da ispravljamo fabricke greske. Ionako mi saobracajnoj istekao rok vazenja u septembru. Nece mi smetati da je izumbaju.
  7. Uopste nije bilo pitanje dal moze. Znam da moze, ali ako sam to placao pre par godina oko 50 evra, a sad samo jedan tehnicki kosta 4800 x 2, plus takse , sigurno cu da ga odjavim, kao sto sam i folije skinuo umesto da im dam 100 evra. Neka snosi Fiat troskove sto su ofrlje ukucavali broj! Cista pljacka!
  8. Z10 i vecini Puntica koji su proizvedeni za nase trziste, utisnuti su tackasti brojevi koji se slabo vide. Na mojoj Zastavi 10 se ne vidi broj, odnosno vidi se uz pomoc led lampe i to kad se sagleda iz svih mogucih uglova. Budu li me vratili, automatski cu da je odjavim. Kad olade i pocnu da traze nesto drugu, tek onda cu da je registrujem.
  9. E tad je tehnicki bio besplatan. Bolje ne diraj nista sve dok mozes tako da se provuces.....
  10. Ako te pustaju na tehnickom, ne diraj nista. Pusovanjem dobijes novi PUS broj, ne moze stari da se koristi. U saobracajnoj ti posle pise PUS123456... i nisam siguran ali mislim da je tad kad sam ja to radio bilo oko 50-60 evra.
  11. Imao sam i ja interesantnu situaciju sa brojem sasije. Za firmu su kupljena tri nova Ford Fusion 2012 godine. I tako ih ja registrovao tri godine bez problema, e cetvrte se javio problem. Dodje radnik sa tehnickog i kaze ovaj ne moze da prodje tehnicki. Ne slaze ti se broj sasije sa saobracajnom. Odvede me i kaze na soferki ti pise jedan broj, a na sasiji drugi. Auto izadje iz fabrike nov i svi citaju broj sa soferke i niko cetiri godine ne gleda sta pise na karoseriji. I tako auto dobi PUS na Masinskom fakultetu gde je coravi radnik umesto jedinice ukucao sedmicu. Ja mu kazem pa to ti je sedmica ,a on sad cemo da ispravimo, pa opali preko sedmice jedinicu i tako ostade do dana danasnjeg Sedmica ili jedinica, sve je to isto.
  12. Da, na ta dva Javora mislim. Uvek kasno krenem i dok svratim u Jumbo i obidjem okolinu, sve se nekako namesti da rucamo u Ikei.
  13. Gros je odlican, samo ko moze da izdrzi do Leskovca! Ja razmisljam dal mogu da dobacim barem do Javora
  14. Postovani Gorane ovo je fabricka plasticna manzetna na Z10 koja ima dosta godina (12) i malo kilometara(47.000). Po tvom misljenju da li ovo moze da se zadiktuje stezanjem ili mora da se menja manzetna. Hvala.
  15. Pozdrav Gorane. Imam pitanje vezano za Z10. Na obadva homo zgloba kod male selne pocela je da izlazi grafitna mast. Interesuje me da li je bolja silikonska manzetna na navlacenje ili obicna gumena?
  16. Zastava 10, prve serije su sklapane u Italiji i nose broj motora koji pocinje sa ZFA. Kasnije su poceli da ih sklapaju u Kragujevcu. Imao sam obadve i bolja je bila Italijanska.
  17. Na mojoj slici se vidi deklaracija Orbica i kupljeno je u ovlascenom servisu i nije imalo foliju. Grcko koje je kupljeno na Shell pumpi, imalo je belu foliju, nekako dodje gumirana.
  18. Ko je kakve zimske imao, on je vec stavio. Mene zanima sta ja da stavim na prolece na punta? HANKOOK 165/70 R14 81T K435 KINERGY ECO 2 ili FULDA 165/70 R14 81T ECOCONTROL?
  19. Jedina relevantna stvar je da ljudi jedva krpe kraj sa krajem, pa tih 1000 kad pomnoze sa 4, dodju do 4000rsd. Ko nema zelju da vozi premium gume? Guma glavu cuva? Dobar auto glavu cuva? Vozi pametno i cuvaj se budala koji jure, jer pamet glavu cuva!
  20. Kupio sam i ja jednom Shell HX7 10W40 kod nas, u ovlascenom servisu. I posle sam resio da na Shell pumpi placam foliju koja se nalazi ispod poklopca 7 evra. Sta cu, tako volim. Mozda sad tu foliju stavljaju i kod nas, al navika je navika
  21. Ne znam Nemacki, pa ne mogu da nadjem gde se ova prodavnica nalazi u Nemackoj? Mozda ce neko da se javi iz Nemacke i kaze koliko tamo kosta Shell HX7 10W40.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...