Jump to content
FAS Goran

Aleksa92

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Aleksa92

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo II
  1. Pozdrav forumasi , treba mi vase miljenje na temu motornog ulja za Fiat Bravo 2008 1.6 mjet 88kw. Naime zadnja 2 puta sam sipao eneos umesto selenie dakle 5w40. Sada sam na ap sporting video listu ulja koja su 5w40 medju njima mobil , selenia , total, Castrol. Zanima me da li ima neke razlike izmedju svih tih proizvodjaca ili je to samo marketing, I zanima me vase misljenje koje bih ulje trebao da kupim za mali servis? Veliki pozdrav!
  2. ASP I Hill Holder su uksljuceni , samo ESP nije. Pokusacu to sa motanjem
  3. Znam zato sto mi kad upalim auto na boardu pise ESP off :/
  4. Postovani forumasi, Pre nekoliko dana sam zamenio akumulator na svom Fiat Nuova Bravu. Od tada mi ESP ne radi , a ja ne znam kako se isti pali. Zamolio bih nekog ko zna kako se to radi da mi objasni. Veliki pozdrav !
  5. Hvala na brzom odgovoru Ivane. Pozivam svakog ko ima da proda naslon za ovaj auto da mi se javi sa ponudom. Veliki pozdrav !
  6. Pozdrav forumasi, Zeleo bih da ugradim naslon za ruku u Fiat Bravo (2008) pa sam se pitao da li bi mu odgovarao naslon od Stila jer mi je naslon koji se prodaje kao original uz cenu od 7000 din, skup. Takodje ako neko ima odgovarajuci naslon na prodaju neka me kontaktira na PM. Veliki pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...