Jump to content
FAS Goran

alex011bgd

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alex011bgd

  1. Fiat tipo cross. Dešava mi se kada se parkiram i ubacim normalno u prvu brzinu ugasim auto, i tada auto ne ukoči već nastavi da se kreće, propada malo po malo i tako pređe metar dva, onda podignem ručnu naravno. Auto nov, star 6 meseci. Sta može da bude?
  2. Da ne dužim. Grande punto 2009god. Kada zaključam auto, lepo klikne i zaključa, ali vozačeva vrata i zadnja desna ostaju otvorena. Gde mogu to da popravim?
  3. Akumulator je nov, vartin. I vrata nece da se zakljucaju takođe. Izluđuje me auto.
  4. Ljudi, imam problem, pri svakom startovanju automobila memorisane radio stanice se izbrisu, i stane na neku fm frekfencu koja ne postoji, šušti. Takođe, primetio sam i da mi se kamera za snimanje saobracaja isto restartuje, i postavi vreme i datum za 2025 god.
  5. Pozdrav svima. Zadnja desna vrata na GP nece da zaključa i otključa daljinac. Sta moze da bude, ko to popravlja? Hvala.
  6. Zna li neko ili jel ima neki link, upustvo i sl kako se skida plastika ispod rucne, tamo gde se nalazi upaljac? Hvala
  7. Nisam pitao majstora da li je nov, ali sumnjam jer sam proguglao da je nov oko 180evra, tako da je verovatno polovan ili "opran" sto ti kazes. Hvala na svim info. Veliki pozdrav do sledeceg problema
  8. Za senzor bregaste ne znam. Ali, radio je normalno, desilo se to jednom da je izgubio snagu ali ne u toku voznje, nego pri startovanju auta. I sada zadnji put upali i motor trese, trese i sam se ugasi.
  9. Zamenjen je lanac kada i bregasta osovina. I radio je auto sve najnormalnije. 210.000 je presao. Desilo mi se pre dva dana da je upalio i kada dam gas on nema snage da povuce i samo se ugasi. Medjutim, samo od sebe se povratilo i dovezo sam se do zlatibora.
  10. Evo trazim na forumu i nisam nasao resenje (odgovor). Uglavnom dosao sam do zlatibora i sutra vise nije hteo da upali. Kako je akumulator presisao probano je i busterom i samo vergla i nece da upali. Danas odslepan za bg u servis ocekujem povratne informacije. Auto nemam ni 6 meseci i vec sam imao ozbiljna ulaganja u njega. Pukla bregasta, a sada i ovo. Show.
  11. Fiat GP 1.3 multijet 90 konja. Auto jednostavno ne prima gas. Ugasi se pri kretanju. Vidim i u mestu ne dize obrtaje, sta moze da bude? Hvala. Ne mogu da ga odvezem do majstora.
  12. Sve je jasno. Ko ne plati na mostu... Hvala, barem znam odakle da krenem i sta da trazim.
  13. https://a.aliexpress.com/_mNS0ZCl Ovo je multi-media koju sam kupio i ne radi mi volume na volanu. Nasao sam ovaj kabl (dzek) koji je preskup, a moze da odgovara, valjda. Jel imas neko resenje? Hvala na brzom odgovoru. https://www.ebay.com/itm/Xtrons-Pumpkin-Car-Stereo-Stalk-Control-Adaptor-For-Fiat-Bravo-Stilo-/401535654730
  14. Ugradio sam univerzalnu multimediju u GP, medjutim komande na volanu ne rade, plus - minus za muziku. Jel moze to nekako da se resi? Video sam na ebay nesto sto kosta 70-80eur, ali je to preskupo za "kabl" u odnosu na multi koja je bila 30eur. Ima li neko resenje. Hvala.
  15. Nisam. Prosto navikao sam se na to. Ili samo dodirnem migavac za desno skretanje i on blinka 3-4 puta i to je to, ko je video video je. Takodje, ako neko iz grupe zna to da popravi, neka javi platicu. Hvala.
  16. E ovako, auto je popravljen, zamenjena bregasta i kuciste, kao i veliki servis. Cena 53.000din. Hvala svima koji su pisali ovde.
  17. Pukla osovina. Pokazao mi majstor. I zamenice jos 16 (nemam pojma sta, ja sam pravnik, valjda klackalica nekih) Treba da poruci iz Sapca pa da zameni to, a ujedno i da mi javi za cenu.
  18. Evo posle 5 dana majstor je tek danas ustanovio kvar, zapravo je bregasta osovina i kuciste. Jos uvek ne zna kad ce resiti problem. Zna li neko odokativno koliko to moze sve da kosta? Da li bi odradjen veliki servis ovu stetu sprecio, ili je jednostavno to sudbina? Hvala.
  19. Vec 20 dana je auto kod mene i sve je bilo ok (Fiat GP 1.3 MJ, 90konja). U toku voznje na a.putu u 6 brzini, na 130km/h, auto se ugasio. Zaustavio se u zaustavnoj traci i probao da upalim, vergla i nista. Pozvao slep i vratili me za bg, cekam ponedeljak da ga odvucem do majstora. Zanima me da li neko imao iskustva sa ovim, sta je i koliko moze da kosta? Hvala svima.
  20. Ko to popravlja, menja, mislim na ablender? Inache, ima lane change a tu se to ne desava. Hvala na brzim odgovorima.
  21. Pozdrav Na mom GP kada dam migavac za desno nakon ispravljanja volana gasi se migavac za desno, ali onda zatreperi jos 2-3 puta za levo, bez da sam ga ja ukljucio. Probao sam i u stanju mirovanja gde se isto desava. Da budem precizniji, palim desni migavac, nakon iskljucenja sam ukljuci 2-3puta za levo, iako je rucica na "nuli". Zna li neko o cemu se radi? Hvala.
  22. zamenio za 20 evra, bilo je isuvise tesko. hvala na pomoci.
  23. Pozdrav svima, da li ima teme gde je objasnjeno kako se skida levo krilo kod puntica dvojke? hvala...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...