Jump to content
FAS Goran

alex011bgd

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About alex011bgd

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/18/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mojparfem.net

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Ribe, telefoni, splavovi i zezanje...

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto II 1.9 JTD
  1. Fiat tipo cross. Dešava mi se kada se parkiram i ubacim normalno u prvu brzinu ugasim auto, i tada auto ne ukoči već nastavi da se kreće, propada malo po malo i tako pređe metar dva, onda podignem ručnu naravno. Auto nov, star 6 meseci. Sta može da bude?
  2. Da ne dužim. Grande punto 2009god. Kada zaključam auto, lepo klikne i zaključa, ali vozačeva vrata i zadnja desna ostaju otvorena. Gde mogu to da popravim?
  3. Akumulator je nov, vartin. I vrata nece da se zakljucaju takođe. Izluđuje me auto.
  4. Ljudi, imam problem, pri svakom startovanju automobila memorisane radio stanice se izbrisu, i stane na neku fm frekfencu koja ne postoji, šušti. Takođe, primetio sam i da mi se kamera za snimanje saobracaja isto restartuje, i postavi vreme i datum za 2025 god.
  5. Pozdrav svima. Zadnja desna vrata na GP nece da zaključa i otključa daljinac. Sta moze da bude, ko to popravlja? Hvala.
  6. Zna li neko ili jel ima neki link, upustvo i sl kako se skida plastika ispod rucne, tamo gde se nalazi upaljac? Hvala
  7. Nisam pitao majstora da li je nov, ali sumnjam jer sam proguglao da je nov oko 180evra, tako da je verovatno polovan ili "opran" sto ti kazes. Hvala na svim info. Veliki pozdrav do sledeceg problema
  8. Za senzor bregaste ne znam. Ali, radio je normalno, desilo se to jednom da je izgubio snagu ali ne u toku voznje, nego pri startovanju auta. I sada zadnji put upali i motor trese, trese i sam se ugasi.
  9. Zamenjen je lanac kada i bregasta osovina. I radio je auto sve najnormalnije. 210.000 je presao. Desilo mi se pre dva dana da je upalio i kada dam gas on nema snage da povuce i samo se ugasi. Medjutim, samo od sebe se povratilo i dovezo sam se do zlatibora.
  10. Evo trazim na forumu i nisam nasao resenje (odgovor). Uglavnom dosao sam do zlatibora i sutra vise nije hteo da upali. Kako je akumulator presisao probano je i busterom i samo vergla i nece da upali. Danas odslepan za bg u servis ocekujem povratne informacije. Auto nemam ni 6 meseci i vec sam imao ozbiljna ulaganja u njega. Pukla bregasta, a sada i ovo. Show.
  11. Fiat GP 1.3 multijet 90 konja. Auto jednostavno ne prima gas. Ugasi se pri kretanju. Vidim i u mestu ne dize obrtaje, sta moze da bude? Hvala. Ne mogu da ga odvezem do majstora.
  12. Sve je jasno. Ko ne plati na mostu... Hvala, barem znam odakle da krenem i sta da trazim.
  13. https://a.aliexpress.com/_mNS0ZCl Ovo je multi-media koju sam kupio i ne radi mi volume na volanu. Nasao sam ovaj kabl (dzek) koji je preskup, a moze da odgovara, valjda. Jel imas neko resenje? Hvala na brzom odgovoru. https://www.ebay.com/itm/Xtrons-Pumpkin-Car-Stereo-Stalk-Control-Adaptor-For-Fiat-Bravo-Stilo-/401535654730

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...