Jump to content
FAS Goran

abarthbuba

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by abarthbuba


  1. menjac i dalje ide prva,druga.. desilo se kad sam preticao da na 6 hiljada obrtaja prebaci u trecu i opet na 6 hiljada u 4,samo sto je to vec prevelika brzina...verovatno mu neki senzor ne ocitava obrtaje pa zato ne menja u nizim obrtajima..menjac radi kao i pre... stim da je pre kad lagano vozim prebacivao na nizim obrtajima i kad ga stisnem na 6 hiljada menja.verovatno senzor menjaca ne ocitava nize obrtaje.. ako neko zna nesto neka napise,ako ne kad resim napisacu..


  2. ubaci cu sigurno,treba da prebacim slike sutra u toku dana... jel to striktno u tim granicama zato sto je meni padalo i na 42,a da li moze da bude bomba problem sto nece dalje od druge brzine ?? negde sam procitao da je lik imao slican problem i da je bio senzor okretanja menjaca pa da je davao krive podatke i nije saltao,pa zato pitam da li bomba moze to da prouzrokuje ?? hvala . 


  3. ima ulja u toj kutiji iza akumulatora,sad ne znam kakvo je ulje posto sam ga uzeo pre 3 meseca sa takvim uljem,na dijagnostici su dobri oni elektroventili parnih i neparnih brzina,stekcu kad ih proverava na dijagnostici,i taj motor sto daje pritisak je dobar kad se otvore vrata sto se cuje i njega kad proverava dijagnostikom se cuje da zuji.uradio je kalibraciju i nista,pokazuje pritisak u menjacu kad ga je drzao malo pod gasom i merio pokazivao je oko 41 bar,ali kad pusti gas skoci do 50,53.. to je ono sto sam uspeo da zapazim.


  4. pozdrav

    Imam fiat stila abarha,imam problem sa menjacem... menja prvu,drugu i dalje nece,moze u rikverc i neutral,stim da kad se zaustavim naprimer na semaforu posle par sekundi izbaci u neutral, ali ga ja normalno ubacim i ide,ali samo prve dve brzine...kada prebacuje iz prve u drugu kao da malo duze drzi kvacilo,pa popusti..bio sam na diagnostici,ne pokazuje nikakvu gresku sto se tice menjaca.

    Izbacuje gresku za parking senzor,za airbeg u suvozacevom sedistu i sijalicu iznad tablice da je crkla, ali to cu resavati kad resim problem menjaca.

    Da li je neko imao taj ili slican problem, bio bih zahvalan na pomoci.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...