Jump to content
FAS Goran

Brujo93

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Brujo93

  1. Hvala lepo Ivane na objasnjenju. Izvinjavam se za konfuziju oko moje prethodne poruke. Mislim da cu ipak uzeti dodatan set felni (celicne + ratkapne) za zimske pneumatike.
  2. Pozdrav. Pre par dana mi je stigao Tipo HB Life sa 17" alu felnama sa letnjim pneumaticima. Zanima me savet, misljenje oko stavljanja zimskih pneumatika na te 17" felne. U auto kuci su mi rekli da se ne preporucuje stavljati 16" pneumatike na ove felne. Da je bolje uzeti 16" celicne felne pa na njih staviti zimske pneumatike.
  3. Pozdrav. Zanima me da li je neko skoro uzimao Tipo preko liziga? Ako može da preporuci lizing kuće, detalje o depozitu, ratama itd.
  4. Kad ste narucili? Ja sam narucio Tipo HB 1.4 pocetkom Marta za 15.600e.
  5. Mhm zanimljivo. Pa ovaj trenutno Tipo life što sam porucio I čekam je 15.600e. Ali dobro da ocekujem izmedju 40-50 hiljada. Plus dobra je stvar to što može na rate da se isplacuje.
  6. Pozdrav da li neko ima informaciju o okvirnoj ceni Kasko osiguranja za novi Tipo? Hvala
  7. Izvinjavam se što Vam uskacem u diskusiju o gumama. Samo da kažem Vama koji cekate svog Tipa. Danas sam dobio info da su ove nedelje počeli proizvodnju za Srbiju I da moj diler u Subotici ocekuje da će isporuciti sva vozila za 30 do 45 dana. Za ostale dilere ne znam. Još je napomenuo da je isporucio ovih dana 2 nova. Tako da ako im je verovati krenuli su sa isporukama.
  8. I ja se isto nadam kao I drugi. E sad šta će od toga biti nije moje da znam. Takodje mislim da je isto faktor u ceni vozila. Npr neko ko je pre god dana narucio i placa 14000e I npr moja porudzbina od 16000e, ne gledaju isto jer im je verovatno bitnije da naplate više nego da ispostuju ljude, što mnogo losa strategija I uopšte nije fer. Barem mi je tako naznacio diler izokola.
  9. O da to je smesna cena. Moj ima sve to samo bez upozorenja za traku. Da def vredi jer je razlika 2000e otp tkd drži to, šta drugo možeš. A gledam I druga auta ugl ista situacija cekanje min 4 meseca. A vidiš meni je diler prokomentarisao da bi moja mogla da dodju pre bas zbog te razlike u ceni npr tvog I mog. Što po meni nije fer
  10. Auu druze to je bas dugo što čekaš. Ja sam ga porucio prošli mesec. Tipo HB Life sa full led za 15.600e. Ajde nadamo se da ce biti brže, mada tebi svaka čast na strpljenju. Ne znam da li bih mogao toliko cekati. Još mom trenutnom autu starom 20g istice reg 1 Juna I teško da će proci tehnicki.
  11. Kad si ti narucio? Kod mog dilera nije bila ponuda za dizelasa, mada čisto sumnjam da bih ga uzeo da je bila.
  12. Da. Mislim da je ta generacija pravljena u Poljskoj, još je sa stavarnih 140.000 km na satu, ali sumnjam da će proci tehnicki. Mesto jedno bliže Subotice.
  13. Evo I ja da se ubacim. Rezervisao Tipo 1.4 HB Life paket kod dilera u Subotici. Prosle nedelje mi javljeno da se isporuka pomera za kraj Juna. I kao nešto su prokomentarisali da je moguće I to da bude pomereno, iskreno se nadam da neće do toga doći. Biće mi ovo najduza 2 meseca u životu. Inače prelazim sa Una 1.0 2002 God na Tipa tako da ocekujem veeeeliku razliku u svemu.
  14. Uglavnom sam izbegavao voznju uveče, zbog losih farova na trenutnom autu i dioptrije na daljinu. Verujem da će sa trenutnog Fiat Uno 1.0 '02 godiste na Tipa da bude ogromna razlika!
  15. Pozdrav! Pre svega srecno i neka te sluzi auto dobro! I sam uskoro cu da postanem vlasnik Fiat Tipo Life 2022. Na cekanju sam dok ne stigne. Prvo je bilo da se ceka do Maj 2022, ali sad su pomerili za kraj Juna 2022 tkd nestrpljivo ali dobro, sta je tu je! Mnogo bih voleo da cujem utisak full LED svetala kako su se pokazala i jos bolje koja slika da vidim je dobrodosla!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...