Jump to content
FAS Goran

NebojsaG

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NebojsaG

  1. To ti je prekidac rikverca svetla koji se nalazi na menjacu. Pozdrav!
  2. Hvala Andreja. Pokusacu sa podmazivanjem cim uhvatim vremena, pa javljam da li je uspelo.
  3. Pozdrav svima. U potrazi sam za poklopcima tockova sa slike. U pitanju je Lancia Musa Platino restajl, a felne su 16-ce. Svaka informacija, ili jos bolje ponuda je dobro dosla. Jednu imam, tako da mi fali 3 kom, ali kupio bih i cetiri ako treba.
  4. Pozdrav ljudi. Imam problem pri otvaranju panorame, tj nece da se otvori do kraja. Dodje npr do pola i onda krene da se vraca nazad pa stane. Isto i pri zatvaranju, cima napred nazad, takodje se cuje i neki zvuk krckanja dok se pomera. Zatvara se tako sto mora dugme da se stiska i pusta nekoliko puta dok se ne zatvori, posto na nacin kako bi trebalo se ponasa kao i pri otvaranju, cas ide napred cas nazad. Da li neko mozda zna o cemu se radi, ili kome da se obratim? Mogu napraviti i jedan video snimak da vidite o cemu se tacno radi. Unapred hvala!
  5. Moguca je i kupovina samo felni ili samo guma. Gume 125e Felne i ratkapne 75e
  6. Pozdrav svima. Prodajem zimski 15 "set tockova koje su vozene ni celu sezonu. Set je ostao od bivseg auta Grande Punta 1.9mjet sport. Kupljene prosle god sredinom Decembra ( pise na racunu ) i skinute u Aprilu. Sara je kao na novoj gumi ( nisam merio ) Gume su Starfire 185/65 R15 88T WT200, a DOT je 4216. Da ne objasnjavam za DOT, to vec svi znaju prilikom kupovine nove gume, da je moguce dobiti i do 2 god stariji DOT u trenutku kupovine. U svakom slucaju na racunu pise kada su gume kupljene, a iste su u garanciji jos malo jace od god dana ( 2 god je garancija, dajem naravno racun i garanciju ) i tada su i prvi put montirane. Kao sto i rekoh, felne su 15" celicne, raspon rupa je 4x100 ET45, centralna rupa 56.6. Ja sam ih konkretno vozio na Grande Puntu 1.9mjet. na poklon dajem i ratkapne sa Fiatovim samolepljivim znakom, koji naravno moze da se skine, ako je u pitanju drugo vozilo kome tockovi odgovaraju. Cena za sve komplet 4x felne, 4x gume i 4x ratkapne je 200 EUR, i fixna je. Kontakt tel: 064/24-89-176 Moze naravno i ovde na PP Unapred hvala, Nebojsa!
  7. Za 3200. Kupac prezadovoljan a i ja takodje obzirom da je prodat 10 dana pred istek registracije.
  8. Malo smo se oprali i usisali, pa je i oglas updejtovan. Evo linka ka PA i veliki pozzz forumasima https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13022958/fiat-grande-punto-19-multijet-sport
  9. Verujem...nije mi sad hitno da bas gori, i svakako ga necu pokloniti jer znam sta imam i vozim. Ima ih jeftinijih iz uvoza naravno, ali zna se i sta koliko kosta. Servisi, trapovi, gume, registracija itd...Svi dobro znaju koliko kosta set plivajucu, korpa lamela, sva 4 diska/plocice itd...Sve to je na mom autu novo i buduci vlasnik ne mora o tome da brine. Videcemo vec
  10. Jeste bila. Desilo se nesto iznenada i malo je korigovana i spustena za 150 i to vazi samo ovde. Na PA kao sto vidis je i dalje 3500
  11. Moze naravno: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12755549/fiat-grande-punto-19-multijet Btw, samo da napomenem da cena nece ici ispod poslednje ponudjene.
  12. 3350 EUR nova cena. Stize drugi auto, tako da ajmo ljudiiiii
  13. Pre svega pozdrav svim clanovima foruma, a takodje i onima koji nisu Posle 4 god lepog vozikanja odlucih da prodam svoj Grande. Auto je 2006 god i na satu je trenutno 202605km, registrovan je do 6/7 Oktobra i vodi se na mene. Na PA sam vec napisao neke od stvari koje su ulozene u auto u proteklih god dana ( ima naravno jos dosta nekih sitnica itd...) tako da cu samo prekopirati tekst. Ne bih mnogo da pricam o kozmetickim manama i prednostima auta, jer je to najbolje videti uzivo. Cena auta je 3500 EUR i fixna je.Evo i tekstualnog dela sa PA: Na prodaju Grande Punto 1.9 Multijet sporting 96kw 8v. Vlasnik sam istog 4 god, a za to vreme auto je maksimalno odrzavan i servisiran. Trap je u perfektnom stanju bez i jednog lufta, lupkanja itd... Pre 25000km uradjen je veliki servis, a mali pre 2000km. Na autu se nalaze sve 4 letnje malte ne nove gume na alu felnama 17", a uz auto se dobijaju i 4 celicne 15" felne sa novim zimskim gumama i ratkapnama koje su stavljene zimus. U poslednjih godinu dana na autu je zamanjeno sledece: - Plivajuci zamajac sa korpom i lamelom - Sva cetiri nova kociona diska sa plocicama - Nove sajle rucne - Nov glavni kocioni cilindar - Novo kociono ulje - Oba nova bocna nosaca motora - Remont i caura letve volana - Nove kugle - Novi stabilizatori Napomena: Auto nije sminkan, pran i lickan , vec je uslikan ispred kuce u trenutnom stanju, neposredno pre postavljanja oglasa. Zamene me ne interesuju i molio bih vas da mi ne nudite iste. Unapred hvala i srecna kupovina!
  14. Radila je burgija i jedna bolcna, nista vise Cim uhvatim malo vremena uslikacu lepo kompletan deo rastavljen da mozete da vidite o cemu se radi. Bzv sam kupio drugi polovan deo, ali dobro, 1000 din je bilo u pitanju.
  15. Reseno. Ako nekome bude zatrebao tip oko ovoga, slobodno neka pise. Veoma prosto smo resili po meni jednu nebulozu u samom projektovanju ovog dela. Pozzz!
  16. Pozdrav svima. Nisam znao tacno kako da nazovem temu ali verujem da ce biti jasno kada se pogleda slika. Ovaj problem sam vec imao pre jedno god dana ali danas se opet pojavio. Ne znam ko je koliko upucen u sve ovo ali evo da objasnim sta se u stvari desi. Izmedju dve metalne sipke obelezene brojevima 1 i 2 se pojavio luft, tj deo obelezen br 1 radi kada ga pomerate rukom i proizvodi zvuk zveckanja, udaranja metal o metal, a samim tim i doprinosi pojavi lufta u volanu propraceno istim zvukom lupkanja/zveckanja. To se sve desi jer iz svojih lezista ispadnu plocice ( ima ih koliko se secam 3 kom ) koje se nalaze u delu obeleznom br 2 i spadnu u sipku br 1. Te plocice ne drzi nista sem masti, tako da ih je majstor vratio nazad na svoje mesto, stavio tovat masti i jedva nabio nazad, posto je malte ne sve to u 0. Moje pitanje je da li se neko susretao sa ovakvim problemom i ako jeste na koji je nacin resio? Nije mi jasno iz kog razloga spadnu kada je jedva nabijeno i da ne postoji nikakv osigurac ama bas nista, i da ih drzi samo mast...Ovo naravno moze da se resi istom procedurom, ali definitivno nije resenje ako ce da spada na svakih god dana. Unapred hvala!
  17. Iz Madjarske je majstor bio porucio ali ne znam preko koje firme...
  18. Pozzz svima. Nisam uspeo pretrazujuci forum da naletim na nesto sto me interesuje oko blokiranja EGR-a na mulitijet motorima, pa reko da pitam. Zar nije dovoljno samo softversko iskljucivanje za resenje problem, logicno je kada se izbaci iz ECU-a da vise nema nikakvu ulogu? Ne zamerite ako je pitanje ne logicno, nisam iz struke Unapred hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...