Jump to content
FAS Goran

Fittipaldi

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Fittipaldi

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

810 profile views
  1. Potrebna su mi oba fara, model fiat Punto 2, 2001. god., farovi sa maglenkama. Ako ima neko, neka mi javi ili ovde ili u inbox, sa cenom naravno za oba.
  2. Zvao, nema u boji nazalost. Hvala momci u svakom slucaju, sacekacu jos malo, mozda naleti neko. Ako ne, moram uzeti drugu boju pa prefarbati, ne vredi.
  3. Potrebna mi je hauba za Punta mk2 2001. god, troja vrata, siva metalik boja. Mogu i ponude za branik i farove, ali hauba mi je bitnija.
  4. Zdravo ljudi, imam takodje problem sa grejanjem, pa ako mozete pomozite. U pitanju je moj Punto 1.9jtd 2001. god. Grejanje mi je inace vec neko vreme slabije, sad kad su ovi minusi krenuli, uzas. Temperaturu digne normalno do pola, malo duze mu treba kad je bas hladno, ali kapiram da je kod svakog dizela tako. Grejanje je bas mlako i to samo kad podigne temperaturu i kad je namesteno da vazduh kruzi u kabini. Medjutim, onda mi magle stakla nenormalno. Cim ga stavim da uvlaci vazduh, on smanjuje i to mlako grejanje i bukvalno duva hladno. Sto se nekog klokotanja tice, cujem ga poprilicno samo kad dam kontakt. Prosle godine sam promenio sam ekspanzionu posudu za antifriz, nisam ozracio sistem, pa ne znam da li to mozda ima neke veze.
  5. Jel bi prodao samo vozacevo sediste?
  6. Pozdrav svima...Slobodan iz Beograda, posedujem Fiat Punto 2001., 1.9 jtd, 3 vrata.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...